Share Button

3 caracteristici pe care ar trebui sa le activezi pe iOS 8Cu totii stim cat de greu ne este atunci cand iPhone-ul nostru intampina probleme. De aceea, cel mai inspirat lucru pe care il putem face intr-o astfel de situatie este sa ne adresam unui service iPhone Bucuresti. Unul dintre cele mai bune service-uri iPhone Bucuresti este http://www.servicegsm.ro/iphone/.

Daca aveti un iPhone sau un iPad, probabil stiti deja despre Apple iOS 8, cel mai recent sistem de operare pentru micul dumneavoastra dispozitiv. Noul sistem de operare este un upgrade minunat, cu navigare imbunatatita, un design proaspat si multe alte noi capabilitati care merg dincolo de capacitatile normale ale unui dispozitiv mobil.

Exista trei caracteristici care merita numaidecat activate, in cazul in care doriti sa profitati de tot ceea ce iOS are de oferit si, totodata, sa va pastrati telefonul in siguranta, organizat si productiv in acelasi timp.

1. Contactele de urgenta si ID medical

Aceasta caracteristica este una dintre preferatele noastre de pe iOS 8: un card cu informatii medicale si o lista cu contacte de urgenta ce pot fi accesate direct de pe ecranul blocat. Sa spunem ca lesinati pe strada. Fiintele umane normale se vor grabi sa va vina in ajutor si ar putea verifica geanta sau buzunarele pentru a va identifica.

Daca nu o fac, atunci personalul medical care va fi ajuns la fata locului sigur o va face. Ecranul blocat a avut de mult timp un buton de „urgenta”, care permitea oricui sa efectueze un apel de pe telefon, insa nu a continut niciodata mai multa informatie precum numele sau numarul de telefon al persoanei trecute la contactul de urgenta.

Daca aveti un dispozitiv cu iOS 8, puteti crea un card medical care sa contina toate informatiile medicale necesare pe care strainii le pot vedea fara sa vada si restul continutului din telefon. Exista, de asemenea, si o scurtatura pe ecranul de urgenta care ajuta la apelarea persoanei setata drept contact de urgenta.

2. Family Sharing

Sharing-ul este o caracteristica nou-nouta pe iOS 8 si este binevenita. Este o caracteristica de merita activata, insa, inainte de toate, ar trebui sa intelegeti cum functioneaza. Caracteristica Family Sharing permite familiilor de pana la sase persoane sa faca schimb de achizitii de pe iTunes si App Store, precum si sa aiba un calendar de familie comun.

Cu alte cuvinte, daca eu platesc pentru o aplicatie, membrii familiei mele pot, de asemenea, sa o descarce si sa o instaleze. Daca unul din membrii familiei mele cumpara un album de pe iTunes, voi fi capabil sa-l ascult si eu de pe iPhone-ul meu, daca vreau. Calendarul de familie comun reprezinta cea mai mare atractie pentru gospodariile care incearca sa ramana organizate digital.

3. Restrictiile

Este greu de crezut ca noua caracteristica Restrictions nu este ascunsa in zona de Confidentialitate ce se gaseste in Setari pe iOS 8, din moment ce aceasta este intr-adevar o caracteristica care creste intimitatea. Puteti gasi aceasta caracteristica in Settings – General – Restrictions.

optimizare seo

Leave a Comment