Share Button

Un aparat mezoterapie este o unealta cu care se face mezoterapia. Mezoterapia este acea procedura dermatocosmetica si nechirurgicala care presupune injectarea unor amestecuri de substante active din punct de vedere farmacologic si care sunt active la nivelul mezodermului in locul unde se desfasoara procese foarte importante din punct de vedere biologic ale pielii.

Substantele utilizate pentru terapie sunt introduse local in cantitati mai mici cu ajutorul unor ace subtiri sau cu ajutorul aparatelor. Terapia este aproape deloc invaziva si foarte putin dureroasa pentru cazul in care se face injectarea locala si este total inofensiva in cazul in care sunt utilizate aparate fara ace.

Mezoterapia are mai multe beneficii cum ar fi si eliminarea celulitei si are si un efect antiimbatranire pe piele si unul de intinerire in zonele care sunt expuse in timpul vietii la lumia soarelui precum fata, mainile si zona decolteului.

Mezoterapia estetica se recomanda pentru perioadele racoroase din an precum iarna, toamna si primavara si se foloseste pentru rintinerire, energizare si tonifiere a tenului, tratament anticelulitic, tratamentul pentru tesutul adipos in exces care este localiza in unele zone specifice din corp.

Procedura este foarte utila pentru a trata vergeturile, petele de hiperpigmentare si pentru a preveni imbatranirea pielii sau pentru a diminua cearcanele care sunt inchise la culoare sau pentru a trata caderea parului din zona scalpului.

Mezoterapia nu poate sa stopeze in mod definitiv imbatranirea pielii ci numai sa ofere stralucire pentru piele si sa diminueze efectele implacabile ale procesului acestuia. Substantele utilizate snt vitaminele, enzimele si acidul hialuronic si se injecteaza in cantitati mici utilizand ace sterile subtiri. Tratamentul nu e dureros si nu are nevoie de recuperare. Numarul de sedinte maim necesare se stabileste cu medicul specialist tinand cont de cat sunt de grave problemele.

In general sedintele acestea nu depasesc 30 56 de minute si efectele devin vizibile tinand cont de tipul constitutional pe care il are fiecare pacient.

In medie o prima imbunatatire se vede dupa cateva sedinte de mezoterapie si este nevoie in general de 4-6 sedinte pentru a putea observa un efect evident. Pentru a avea rezultate sustinute e necesara si o monitorizare dermatologica atenta a tuturor progreselor si uneori sunt necesare si sedinte periodice.

Nu sunt indicate senditele de mezoterapie daca sunt si afectiuni cronice ale pielii sau in momentul in care aveti infectii localizate, sunteti diabetici, cardiaci sau va aflati sunt un tratament anticoagulant. De asemenea, femeile insarcinate nu au voie sa faca asemenea tratamente. Cel putin din motivele acestea este bine ca inainte sa incepeti o astfel de terapie sa mergeti la medic pentru a stabili daca pueti urma un astfel de tratament.

Va recomandam sa faceti un control dermatologic cat mai amanuntit pentru a trata eventualele afectiuni si boli acute ale pielii si pentru a putea sa stabiliti un plan corect pentru sedintele de mezoterapie ulterioare.

Este bine sa aveti grija de propria persoana dar este recomandat sa nu va faceti mai mult rau decat bine si in sensul acesta va recomandam sa mergeti la medic pentru a face toate investigatiile necesare.

optimizare seo

Leave a Comment