Cea mai buna combina frigorifica la tine acasa

Share Button

Combina frigorifica reprezinta un aparat electrocasnic foarte important pentru fiecare casa. Pana la urma tot ceea ce mananci acasa trece prin frigider. Si cu cat alimentele sunt mai bine organizate aici, mai bine tinute la rece timp de cateva zile cu atat veti fi mai multumit vis a vis de mesele in familie cu cei dragi.

Iti place sa mergi la piata si sa vii incarcat cu fructe si legume proaspete? Pentru a le mentine prospetimea ai nevoie de o combina frigorifica de calitate, cu sertare atent proiectate unde temperatura si umiditatea sunt riguros controlate.

Sau poate au un stil de viata mai agitat si te multumesti sa mergi in supermarket, sa-ti faci provizii de congelate pe care sa le depozitezi acasa si sa le scoti ori de cate ori vrei sa gatesti ceva foarte rapid.

Iata cat de importanta este combina frigorifica pentru intreaga familie. Si avand in vedere multitudinea modelelor de pe piata poate fi destul de greu sa treci de hatisul reclamelor si sa ajungi acolo unde iti doresti: la cea mai rentabila si buna combina frigorifica pentru tine si familia ta.

Modul in care alegi combina frigorifica este o combinatie intre bugetul disponibil, spatiul unde o vei aseza si preferintele personale in ceea ce priveste aspectul si organizarea interioara.

La prima vedere am putea spune ca toate combinele frigorifice au caracteristici similare, dar la o privire mai atenta vom descoperi imediat cate si cate detalii fac diferenta. Porneste de la spatiul disponibil si bugetul pe care il ai la dispozitie si in functie de acestea filtreaza produsele ce se incadreaza in aceste cerinte.

Garantia este importanta, mai ales ca unii producatori ofera un termen de 5 ani. Nu cumperi o combina frigorifica in fiecare zi, nici in fiecare saptamana si nici in fiecare an. Costul se va imparti pe mai multi ani pentru ca in medie o combina frigorifica buna trebuie sa tina cam 10-15 ani.

Unii producatori ofera service la cele mai inalte standarde, motiv pentru care este bine sa alegeti o combina semnata de un brand. Desi combinele brand tind sa fie mai scumpe decat cele no-name sau concepute de producatori mai slabi, este bine sa luati in calcul fiabilitatea acestora.

Apoi clasa climatica arata nivelul de temperatura la care combina functioneaza cel mai eficient, deci si acesta este un criteriu demn de avut in vedere pentru ca va intereseaza ca viitorul electrocasnic sa nu cresca considerabil factura la energie.

Alte lucruri dupa care veti dori sa va uitati sunt afisajul pe usa exterioara, functiile multimedia care se intalnesc tot mai mult pe noile modele, designul si culoarea (exista combine inclusiv rosii), modul de organizare a rafturilor in interior (inclusiv pe usa), suport metalic pentru vinuri si bauturi, usi reversibile (posibilitatea de a schimba directia de deschidere a usilor), dimensiunea si capacitatea combinei, interior antibacterial.

Dintre toate caracteristicile si functiile, pentru o combina frigorifica mi se pare esential sa aiba posibilitate de dezghetare automata – daca majoritatea frigiderelor au aceasta optiune integrata, la congelatoare se intalneste mai ra.

Apoi functia No Frost este cea care previne formarea blocurilor de gheata. Cu alte cuvinte o combina frigorifica cu No Frost va arata mai curat in interior, nu va trebui dezghetata si nu veti vedea pic de gheata in jurul alimentelor.

Exista si un dezavantaj pentru functia No Frost si anule produsele neambalate se deshidrateaza mai rapid. Dar daca veti ambala sau veti acoperi produsele veti evita aceasta problema.

Acum ca ai citit cele de mai sus poti incepe sa cauti cea mai buna combina frigorifica nu doar in magazinele clasice, ci mai ales in magazinele online acolo unde exista frecvent promotii si reduceri avantajoase. De cele mai multe ori transportul este gratuit si poti achita contravaloarea produsului atunci cand il primesti.

optimizare seo

Leave a Comment