Cum cureti un geam laptop?
Share Button

Este evident faptul ca fiecare dintre cei tineri au acasa un laptop sau un PC, sau in cazul in care nu au un astfel de echipament care sa fie in stare de functionare, intentioneaza ca in viitorul apropiat sa isi cumpere fie un PC, fie un laptop, in functie de preferinte.

In cazul in care ai si tu nevoie de un astfel de echipament, trebuie sa stii exact ce anume vrei de la acesta, cati bani esti dispus sa investesti in achizitionarea unui echipament, si sa stii exact unde ai de
gand sa il depozitezi.

Se stie faptul ca un PC ocupa mai mult spatiu intr-o incapere, iar din acest motiv, din ce in ce mai multi utilizatori isi indreapta atentia spre un laptop, in momentul in care isi doresc un echipament. Daca tinem cont de faptul ca acesta nu necesita mult spatiu de depozitare, nu are o multime de cabluri precum un PC, si poate sa aiba chiar si performante superioare acestuia, atunci este firesc sa ne alegem un astfel de echipament.

Poti sa iti gasesti un laptop second hand, al carui pret cu siguranta nu este unul mare, dar care poate sa iti fie extrem de util, in cazul in care nu ai de gand sa soliciti foarte mult echipamentul. In cazul in care vrei un echipament care sa fie mai performant, iar asteptarile tale sunt mai mari de la acesta, atunci fara doar si poate, trebuie sa iti cauti fie un echipament nou, fie unul refurbished.

Referitor la aceste doua categorii de echipamente, parerile sunt impartite, ambele vin cu avantaje si dezavantaje in intampinarea clientilor, iar tu dupa ce vei cunoaste toate aceste avantaje si dezavantaje, vei lua o decizie care consideri ca este ideala pentru tine.

Indiferent de ce laptop alegi, ca vrei unul performant sau nu, ca alegi un model nou, unul second hand sau ca optezi pentru un laptop refurbished, trebuie sa stii faptul ca odata cu trecerea timpului, acesta se va prafuri, si va trebui curatat.

Pentru a curata un geam laptop, mai intai de toate, va trebui sa opresti echipamentul, iar mai apoi sa il scoti si din priza, pentru ca este mult mai sigur sa il cureti asa, in momentul in care ecranul este oprit si negru, pentru ca in primul rand vezi si mai bine zonele in care acesta este murdar, dar eviti si orice risc.

Trebuie sa ai la indemana o carpa moale si uscata, pentru a sterge geamul laptopului, iar in acest caz cel mai bine ar fi sa ai o laveta. Stergerea ecranului se va face cu miscari circulare, datorita faptului ca acest tip de miscari efectuate foarte repede, va elimina toate petele.

Va trebui sa folosesti presiunea doar pentru a mentine contactul intre bucata si material, insa daca acest lucru nu este suficient, nu trebuie sa aplici o presiune si mai mare, pentru ca exista riscul de a zgaria ecranul.

Dupa ce vei reusi sa stergi foarte bine ecranul, urmatorul lucru pe care il ai de facut este acela de a incepe sa cureti rama de plastic care inconjoara display-ul echipamentului. Vei folosi un produs universal de curatire, insa trebuie sa eviti ca acesta sa atinga display-ul.

Poti sa folosesti deasemenea chiar si solutii pentru curatarea geamurilor sau apa distilata in acest scop, iar dupa ce vei termina de curatat laptopul si rama, va trebui sa astepti cel putin o jumatate de ora, dupa care vei putea sa deschizi laptopul si sa il folosesti.

optimizare seo

Leave a Comment