Cum gasim un service de masini de spalat in Bucuresti?
Share Button

Nu este bogat cine cumpara, ci cel care repara…

Nu intamplator am ales ca motto al acestui articol aceste cuvinte, sa stiti. E usor sa scrii citate motivationale fara a le crede, manat doar de dorinta de a scoate un profit cat mai mare de pe urma muncii tale sau doar pentru a avea o interfata interesanta a site-ului tau. Fara a filosofa insa, noi credem in cu totul altceva altceva.

Noi ne-am hotarat sa credem in oameni, sa ii intelegem si sa le fim alaturi. Ne-am hotarat sa credem in onestitate si in “repercursiunile” ei.

De-a lungul vastei noastre experiente de viata am inteles ca a ti atunci cand ai un copil mic este un adevarat calvar. Ca banii nu iti ajung pentru scutece, lapte si medicamente, dar nici pentru reparatii atunci cand sunt necesare. Am inteles ca si intretinerea trebuie platita, dar si medicamentele batranilor la fel, drept pentru care am hotarat sa scriem acest articol pentru cei ce cer pretul corect pentru munca lor. Nici in plus, nici in minus, ci o paritate exacta intre volumul de munca si recompensa financiara.

Nu conteaza din ce sector esti sau care este natura problemei pe care o ai. O firma serioasa se deplaseaza oricand chiar daca sunt solicitati din sectorul 2 in 6, sau din 1 in sectorul 4. Masina de spalat nu prezinta secrete pentru ei, cel putin teoretic…

Ce e mai important insa este faptul ca garantia pe care trebuie sa o ofere are o perioada de minim 6 luni si se poate extinde pana la un an. In felul acesta vei vedea ce inseamna sa ai ajutorul unui profesionist alaturi de tine.

optimizare seo

Firmele serioase intervin in orice zona a Bucurestiului li se solicita prezenta. Mai presus de toate, intervin in timp util atat telefonic, cat si cu constatarea pe care o primesti gratuit. Nu credem in sume de bani aferente “deplasarii” si incercarii de a oferi solutii. Trebuie sa aiba  masinile echipate de drum, si specialistii echipati cu toate ideile si cunostintele necesare. Nu le trebuie nimic in plus fata de harta si trusele de scule.

Poate ca ai incercat de multe ori sa te comporti ca un depanator profesionist, insa cu o firma serioasa alaturi de tine nu va mai trebui sa faci tu totul. Ei vor fi sprijinul de care are nevoie masina ta de spalat.

Vei gasi la ei orice piesa necesara inlocuirii. Poate ca uneori va trebui sa tina masinile de spalat in atelierul lor, insa numai cu certitudinea garantata ca masina de spalat va iesi intreaga si functionala din mainile lor.

Nu exista modele de masini de spalat pe care sa nu le fi vazut sau cunoscut. Varietatea lor nu ii sperie. Specialistii firmei au intervenit chiar daca masina de spalat era una mai putin cunoscuta, sau una cu o popularitate deosebita. S-au ocupat de fiecare obiect electrocasnic in parte, cu aceeasi promptitudine si acelasi respect chiar daca a fost vorba despre o masina de spalat mai scumpa, sau daca a fost una mai putin valoroasa.

Ei inteleg valoarea unei investitii dincolo de intrinsec. Inteleg faptul ca dincolo de barierele financiare exista necesitati adevarate si ca dincolo de titulatura de clienti exista in realitate oameni.

In mod clar poti sa crezi ca motto-ul de mai sus este doar o strategie de marketing. Dincolo de ea insa, poti crede ca intr-adevar exista oameni capabili sa te ajute, punand in slujba ta cunostintele lor. Sugestia noastra este sa nu stai pe ganduri daca gasesti astfel de oameni care lucreaza la o astfel de firma.

Iar daca ii vei gasi, o sa te rog sa ne impartasesti si noua numele lor…. Suntem foarte interesati!

Poate multi veti crede ca acest articol vorbeste despre o firma utopica! Eu sper din toata inima ca nu.. si o mai caut ! 🙂

Leave a Comment