Cum iti alegi geanta in functie de silueta?

Share Button

Despre posete si genti piele, deja toata lumea cred ca stie ca ele sunt preferatele femeilor, iar doamnele si domnisoarele in momentul in care trebuie sa isi cumpere astfel de accesorii, vor fi atente la toate detaliile, pentru a se asigura ca intr-un final isi aleg geanta perfecta pentru ele si pentru stilul lor.

Femeile, de fiecare data cand vad o geanta care e in tendintele modei, si care se potriveste de minune stilului lor, isi vor cumpara geanta respectiva, in ciuda faptului ca nu au neaparat nevoie de ea.

Ei bine, doamnele si domnisoarele care trebuie sa isi cumpere o geanta, ar putea sa tina cont si de silueta lor, pentru ca o geanta poate sa scoata in evidenta silueta intr-un mod placut, la fel ca si articolele de vestimentatie, sau poate sa ajute silueta sa iasa in evidenta si intr-un mod neplacut.

Asadar, gentile trebuie sa fie alese, la fel ca si oricare alt accesoriu, in functie de silueta si de proportii, iar in continuare vom discuta putin despre acest aspect.

optimizare seo

Proportiile pe care trebuie sa le aiba o geanta, trebuie sa se asemene foarte mult cu proportiile unei femei. In cazul in care discutam despre o femeie mica de statura, si care mai este si slabuta pe deasupra, atunc cu siguranta o geanta supradimensionata se exclude din start.

Femeile care vor avea o astfel de geanta, vor parea ca sunt inghitite de respectivul accesoriu, iar in cazul acestor femei, cel mai bine ar fi sa opteze pentru o geanta de dimensiuni mici, sau in cel mai rau caz, pentru o geanta de dimensiuni medii.

In ceea ce le priveste pe doamnele inalte sau corpolente, atunci cu siguranta acestea vor arata ridicol sa poarte o geanta atarnata de umar, pentru ca un asemenea accesoriu le va accentua si mai mult proportiile voluminoase.

In schimb, in cazul acestor femei, o geanta supradimensionata ar putea sa fie cea mai buna solutie. Si totusi, chiar si pentru aceste femei, un clutch poate sa fie potrivit, iar acest accesoriu va fi de baza, in locul bijuteriilor.

Femeile, in momentul in care isi aleg o geanta, trebuie sa tina cont si de forma acesteia, iar in situatia in care ele au o situatie de invidiat, atunci cu siguranta geanta potrivita pentru ele este una mai voluminoasa.

De exemplu, femeile inalte si slabe, ar putea sa isi aleaga fara probleme o geanta rotunjita, pe cand, femeile mici de statura, pot sa isi aleaga o geanta inalta si dreptunghiulara.

Ca si o concluzie despre genti si siluete, putem spune ca in functie de cat de rotunda e silueta, atata de bine structurata trebuie sa fie geanta, care sa aiba forme dreptunghiulare, si unghiuri ascutite sau drepte.

Un sfat util pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa isi cumpere o geanta, ar fi acela de a o proba in fata oglinzii, exact la fem cum probeaza imbracamintea. Ele nu vor trebui sa aleaga o geanta pentru ca este la moda, vor trebui sa aleaga o anume geanta, pentru ca li se potriveste de minune.

Leave a Comment