Cum sa-ti vinzi vechiul smartphone rapid ?

Cum sa-ti vinzi vechiul smartphone rapid ?
Share Button

Operatorul tau de retea.

Operatorul dvs. are tot interesul sa cumpere vechiul dvs. telefon. Acestia pot re-vinde telefonul obtinand un profit, incurajandu-va sa cumparati un nou telefon, cu un contract de unu sau doi ani.

Verizon ofera un program de tranzactionare care achizitioneaza telefoane de la orice operator de transport. Puteti sa vizitati site-ul web pentru a finaliza o evaluare, iar daca acceptati oferta, va trimit un plic preplatit pentru a le trimite prin posta device-ul. Cea mai buna oferta pentru amanet electronice, este pe Bestamanet.ro.

Intrebarile Verizon privind calitatea telefonului sunt minime: “Telefonul poate fi pornit?”, “Afisajul functioneaza?” sau “Ecranul este crapat?” Nu au existat intrebari despre zgarieturi sau lovituri la telefon, asa ca nu am fost surprinsi sa primim o oferta scazuta: Verizon a oferit doar 100 $ pentru iPhone-ul nostru. Vanzatorii primesc un card cadou Verizon in loc de numerar.

AT & T ofera un program similar si a colaborat cu o firma numita Flipswap pentru a-si desfasura programul de tranzactionare. La fel ca in cazul Verizon, puteti sa tranzactionati numai pe dispozitiv pentru un card promotional AT & T.

Dar, spre deosebire de Verizon, puteti sa va duceti direct la un magazin pentru a finaliza tranzactia. Cand cauti online pentru a evalua telefonul, site-ul web pune intrebari similare cu intrebarile gasite pe site-ul Verizon. In cazul nostru, am primit o oferta de 168,97 USD pentru iPhone.

Pro si Contra vanzarilor instant.

Site-urile de achizitie instant va ofera cea mai buna valoare? Unele dintre avantajele si dezavantajele cheie care trebuie luate in considerare includ:

Avantajele vanzarii imediate a telefonului

Unii oameni doresc doar sa obtina bani rapid pentru telefoanele lor. Atata timp cat evaluati cu precizie starea telefonului, primiti o suma garantata pentru dispozitivul dvs. Nu mai asteptati sa vedeti daca cineva cumpara telefonul si nu va ingrijorati de inselatorii. Primesti cota-parte, trimiti telefonul si primesti plata. Aceasta metoda va permite sa va vindeti telefonul cu foarte putina bataie de cap.

Pentru o tranzactie instant, vindeti la un magazin din imprejurimi. Nu trebuie sa va pregatiti cu atentie telefonul si sa sperati ca telefonul va ajunge la un centru de testare al unei companii in stare de functionare. Puteti pur si simplu sa mergeti, sa va evaluati telefonul si sa fiti de acord sau sa nu fiti de acord sa il vindeti – totul in cateva minute. Unii consumatori se pot simti mai bine, mai confortabil cu un angajat din magazin, decat sa aiba incredere intr-un site web si/sau in serviciul postal.

Dezavantaje pentru vanzarea instantanee a telefonului

Prin utilizarea unei companii de vanzare instantanee, este posibil sa nu primiti pretul maxim pe care l-ati putea obtine pentru telefon. Companiile listate aici nu cumpara telefoane pentru a le tine intr-un depozit ci le revand altor clienti la un pret mai mare.

Permiteti intermediarului sa va scoata bani din buzunar daca vindeti telefonul la un magazin in loc sa il vindeti direct utilizatorului final. Angajatul care va apreciaza telefonul trebuie sa se asigure ca magazinul obtine un profit.

optimizare seo

Leave a Comment