optimizare seo
Share Button

Atunci cand vine vorba despre telefoanele mobile inteligente, cu siguranta fiecare utilizator isi doreste sa se poata bucura de un terminal care sa fie cat mai performant, si care sa aiba o durata de viata cat mai mare.

In acest sens, utilizatorii de smartphone ar putea sa isi indrepte atentia spre unul din modelele de la iPhone, iar modelele iPhone 7 sau de ce nu, iPhone 7 Plus, dispun de specificatii tehnice remarcabile, care cu siguranta ar fi pe placul utilizatorilor.

Pe langa specificatiile tehnice remarcabile ale acestor doua modele, chiar si designul poate reprezenta un motiv pentru care se merita sa iti alegi un astfel de smartphone.

In cazul in care detii deja unul dintre aceste doua modele de smartphone, si iti doresti ceva mai nou si mai performant, mai ai doar cateva zile de asteptat, pentru ca din ceea ce se vede, in mai putin de o saptamana, mai exact pe data de 12 septembrie se va lansa modelul iPhone 8.

Se spune ca acest terminal are sanse foarte mari sa fie primul de la Apple care sa nu fie prevazut cu un buton Home principal.

Daca stam insa sa discutam despre butonul de la baza ecranului fiecarui terminal, atunci el va fi schimbat cu o alternativa digitala.

Deci, ca sa fiu mai pe intelesul tuturor, trebuie sa precizez faptul ca in functie de aplicatiile care vor fi deschise si vor rula pe telefon, va aparea sau va disparea o variant a butonului home.

Chiar daca se poate inlocui o parte semnificativa din functionalitatea renumitului buton Home cu gesture intuitive, sunt multi utilizatori curiosi de cum se va mai putea efectua un apel vocal fara comenzi vocale.

Pana la acest model, daca tineai apasat pret de cateva secunde butonul respectiv, primeai ajutor din partea asistentului virtual. Se spune ca in ceea ce priveste modelul iPhone 8, acelasi rol il are butonul Power/Sleep/Wake, situate pe marginea terminalului iPhone 8.

Tot despre terminalul iPhone 8 se spune ca va veni cu sistemul de operare iOS 10 instalat, ceea ce reprezinta o premiera in ceea ce priveste brandul Apple.

Ei bine, acestea sunt insa doar zvonuri, pentru ca nimeni nu are cum sa stie exact felul in care va aparea terminalul iPhone 8 atunci cand acesta va fi scos pe piata.

Tot ce este insa sigur, este faptul ca din ce in ce mai multi utilizatori isi doresc sa apara cat mai rapid acest model, pentru a si-l putea achizitiona.

Nici pretul de pornire al acestor terminale nu se stie inca in mod cert, insa cu siguranta trebuie sa ai grija ca de ochii din cap de un asemenea smartphone, pentru ca daca nu ai nici asigurare la el, o eventuala vizita la un service iPhone iti va da mari dureri de cap.

Nici pretul accesoriilor pentru aceste terminale nu se cunoaste insa, dar este neaparat sa le cumperi pentru a-ti proteja cat mai bine dispozitivul in cazul socurilor mecanice, sau impotriva altor factori care pot sa fie daunatori.

Leave a Comment