De ce este mai indicat sa iti cumperi un laptop decat un PC?
optimizare seo
Share Button

Fiecare dintre noi avem acasa un laptop sau un PC, echipamente pe care fie le putem folosi in interes personal, fie le putem folosi in interes profesional.

Ei bine, in ceea ce priveste utilizarea acestor echipamente in interes personal, putem sa mentionam faptul ca acestea pot sa fie folosite de exemplu pentru gamming, daca discutam despre echipamente special construite pentru gamming.

Putem deasemenea sa amintim faptul ca aceste echipamente pot sa fie folosite pentru a naviga pe internet de exemplu, sau mai pot sa fie folosite si pentru vizionarea filmelor sau pentru a asculta muzica in mediul online.

In ceea ce priveste aceste echipamente, este foarte important faptul ca desi la inceput, majoritatea persoanelor isi doreau pentru acasa un PC, in ultimii ani de zile, din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa aiba acasa un laptop.

De ce? Pentru ca in zilele noastre producatorii de laptopuri au inceput sa scoata pe piata echipamente foarte performante, si care sa aiba preturi foarte atractive, asa ca din acest punct de vedere, utilizatorilor le este mult mai convenabil sa isi cumpere un laptop.

Un alt motiv pentru care utilizatorii aleg sa isi indrepte in prezent atentia in primul rand spre un laptop, si abia apoi spre un PC, este faptul ca un laptop este un echipament care se poate transporta foarte usor, si poate sa fie folosit chiar si in pat, in living sau in bucatarie, in timp ce calculatorul nu se poate muta atat de simplu si de usor, cu tot cu birou.

Si daca tot am adus si biroul in discutie, este foarte important iarasi de amintit si faptul ca un laptop poate sa fie asezat pe orice masuta, sau poate fi tinut chiar si pe scaun, sau si in pat, in timp ce un calculator trebuie tinut pe birou, iar biroul poate sa ocupe foarte mult spatiu, mai ales daca incaperea in care este asezat este una de dimensiuni mici.

Utilizatorii care aleg sa isi cumpere un laptop in defavoarea unui calculator, pot lua aceasta decizie si datorita faptului ca pleaca foarte mult timp pe teren, iar cei care pleaca in week-enduri din localitate, pot sa isi cumpere chiar si un laptop second hand pe care sa il transporte peste tot cu ei.

Laptopurile second hand, in conditiile in care discutam despre acele laptopuri second hand de generatie i7, pot sa fie cel putin la fel de performante ca si calculatoarele noi, sau pot chiar sa aiba specificatii tehnice superioare acestora si performante superioare, asa ca se merita ca utilizatorii sa isi aleaga un laptop second hand in defavoarea unui calculator.

Chiar si laptopurile second hand de generatie i5 sunt renumite datorita faptului ca detin specificatii tehnice superioare, asa ca sunt utilizatori care aleg un astfel de echipament second hand in defavoarea unui calculator nou.

Ei bine, acestea fiind spuse, se pot gasi o multime de motive pentru care este indicat sa iti cumperi un laptop in defavoarea unui PC.

Leave a Comment