De ce iubesc soferii autoturismele BMW?
Share Button

Toti cei care intentioneaza sa isi cumpere un autoturism au la dispozitie doua variante, astfel ca fie isi indreapta atentia spre o masina noua, fie aleg sa isi cumpere o masina second hand.

Sunt foarte multi soferi care aleg sa isi cumpere masini noi, dat fiind faptul ca acestea vin cu zero km la bord, si arata perfect atata la interior cat si la exterior, iar mai mult decat atat, au si o perioada de garantie si beneficiaza de cateva revizii gratuite, in functie de marca si modelul ales.

Exista insa si soferi care sunt de parere ca este mai bine sa isi cumpere o masina second hand care sa aiba 3-4 ani de zile vechime, si care sa fie de la un producator important pe piata, precum BMW de exemplu, decat sa isi aleaga un model nou de la Opel sau de la Skoda.

Un model BMW vine in intampinarea soferilor cu tractiune spate, asa ca si senzatia este una mult mai placuta pentru soferi atunci cand conduc un model BMW, decat atunci cand conduc orice alt autoturism.

Inca un motiv pentru care foarte multi soferi aleg sa isi indrepte atentia spre autoturismele marca BMW este acela ca masinile respective arata impecabil la interior, calitatea materialelor fiind una superioara, iar aspectul exterior al masinilor BMW este unul impecabil.

optimizare seo

Faptul ca pe langa eleganta lor, mai ales atunci cand discutam despre modelele BMW seria 5 sau BMW seria 7, aceste modele mai au si un aer sportiv, cu siguranta reprezinta un alt motiv pentru care soferii isi doresc sa detina astfel de autoturisme.

Ba mai mult, fanii BMW isi pot indrepta atentia si spre autoturisme ale acestui brand care sa faca parte din clasa SUV-urilor, iar aici amintim modele precum BMX X3, BMW X5 sau BMW X6.

Faptul ca autoturismele marca BMW au distributia pe lant este iarasi un motiv pentru care foarte multi soferi aleg sa isi indrepte atentia spre masinile acestui producator german, pentru ca astfel scapa de gandul ca li s-ar putea rupe cureaua de distributie in timpul mersului, lucru care se poate intampla in cazul altor autoturisme.

Ei bine, trebuie sa precizam insa faptul ca aceste autoturisme sunt mai scumpe la intretinere decat autoturismele Skoda, Opel, Volskwagen, etc. insa nici calitatea si nici aspectul masinilor nu poate sa fie comparat, autoturismele BMW fiindu-le net superioare celor fabricate de catre producatorii amintiti anterior.

Cat despre intretinere, trebuie precizat faptul ca atunci cand discutam despre piese auto Bmw, cei care nu isi permit sa isi cumpere piese noi si originale pentru autoturismele BMW, au posibilitatea sa isi cumpere si piese BMW after market.

Este insa important de mentionat faptul ca piesele after market BMW nu au aceiasi calitate ca si piesele originale BMW.

Una peste alta insa, trebuie mentionat faptul ca desi intretinerea autoturismelor BMW este mai scumpa decat intretinerea altor autoturisme, cu siguranta placerea si satisfactia pe care o au soferii atunci cand conduc o asemenea masina nu se poate compara.

Tocmai acesta este si motivul pentru care foarte multi soferi aleg sa isi cumpere autoturisme marca BMW, fie ele si second hand.

Leave a Comment