Share Button

De ce sa utilizati baterii externe cu incarcare solara?Suntem utilizatori de internet si nu ne limitam la navigarea pe web si la utilizarea aplicatiilor doar atunci cand suntem acasa sau la serviciu.

Pentru a putea accesa site-urile web si aplicatiile dorite in momentele in care ne aflam departe de casa si de o sursa de alimentare electrica, putem utiliza baterii externe, disponibile atat pentru incarcarea smartphone-urilor, cat si a tabletelor si a laptopurilor.

Alaturi de gama bogata de baterii externe cu incarcare electrica, disponibile la preturi variate, exista si baterii externe cu incarcare solara. O astfel de baterie este deosebit de utila persoanelor preocupate de protejarea mediului si de reducerea consumului de energie electrica.

optimizare seo

O baterie externa cu incarcare solara este ideala pentru momentele in care va aflati in vacante. Spre exemplu, atunci cand va aflati pe plaja, puteti lasa bateria langa prosop, iar aceasta se va incarca prin intermediul minipanourilor solare cu care este echipata, astfel incat va poate oferi energia dorita pe durata zilei.

Va puteti cumpara o baterie externa solara cu un design atractiv, care sa fie deosebit de practica si utila pentru a incarca telefoanele mobile, cat si pentru incarcarea tabetelor, a sistemelor GPS sau a iPad-urilor.

Oferta de incarcatoare solare este generoasa, iar la doar 45 de lei, puteti cumpara o baterie externa cu incarcare solara, ideala pentru a incarca telefonul mobil, MP3 playerul sau GPS-ul, indiferent de locul unde mergeti. Fie ca va aflati in vacante, fie in oras cu prietenii, autonomia redusa a bateriei propriului telefon nu va mai reprezenta o problema pentru dumeavoastra.

Datorita faptului ca un astfel de incarcator functioneaza chiar si la lumina unui bec, puteti reduce consumul de energie electrica in propria locuinta, daca doriti. Pentru incarcarea de la lumina solara este nevoie de 60 de minute, in timp ce pentru incarcarea interna de la lumina solara sunt necesare 8-10 ore.

Daca nu sunteti siguri de utilitatea unui astfel de dispozitiv, va puteti orienta catre o baterie externa cu incarcare solara pentru momentele in care va aflati in vacante si atunci cand petreceti mult timp in oras si in aer liber, pentru ca in restul timpului sa utilizati o baterie externa cu incarcare electrica.

Important este ca exista optiunea de utilizare a unei baterii externe cu incarcare solara, care este extrem de utila.
Putem apela si la modalitati de prelungire a duratei de viata a bateriei telefonului. In unele cazuri aceasta inceteaza sa mai functioneaze, in ciuda incercarilor noastre, situatie in care este necesar sa cumparam baterii noi, precum acumulatori Nokia originali sau acumulatori Samsung si iPhone originali, in functie de dispozitivele utilizate.

Daca este necesara inlocuirea acumulatorului, nu trebuie sa ne ingrijoram, deoarece exista o gama variata de acumulatori originali, atat in magazinele fizice, cat si in magazinele online. In doar cateva minute putem sa comandam acumulatorul de care avem nevoie.

De asemenea, bateriile externe, fie cu incarcare electrica, fie cu incarcare solara, sunt disponibile atat offline, cat si online, la preturi variate, fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Leave a Comment