Trucuri si sarituri cu bicicleta bmx

Share Button

Trucuri si sarituti cu bicicleta bmxInainte de a cumpara o bicicleta bmx trebuie sa stii exact care este stilul tau. Bicicletele bmx vin in 3 stiluri: Bmx classic, freestyle si jumper.

Acest sport a castigat popularitate acum cateva decenii imitand foarte bine motocicleta. Astfel, sportul implica o mare de sarituri, cascadorii si de multe ori, viteza.

Datorita naturii de echitatie, bicicleta bmx este conceputa pentru a fi durabila, usoara si mult mai mica decat o bicicleta de oras sau un mountain bike. Bicicletele bmx sunt dotate cu o singura viteza ceea ce inseamna ca schimbarea vitezei nu este necesara.

Atunci cand vrei sa achizitionezi o bicicleta bmx trebuie sa te gandesti la o serie de aspecte importante, la materialele din care este facuta si pentru care esti dispus sa platesti. Chromoly este cea mai ieftina optiune deoarece adauga greutate in plus pe cadru in timp ce aluminiu este frumos, usor dar si destul de scump.

optimizare seo

De asemenea, trebuie sa luati in considerare si stilul de echitatie pe care vreti sa-l practicati. Exista diferite clase de bmx-uri pentru diferite stiluri. Luati in considerare cascadoriile pe care le implica stilul vostru, ce fel de casacadori, curse pe ce tipuri de suprafete si nu in ultimul rand trebuie sa fiti atent si la nivelul vostru de calificare.

Daca doriti sa faceti multe sarituri cu bicicleta alegeti bicicleta bmx salt sau jumper, daca vrei sa inveti o mutime de trucuri ai nevoie de bicicleta bmx freestyle iar daca ai nevoie doar de o bicicleta buna atunci ai incredere in BMX-uri clasice. Bicicletele bmx clasice au sei mici, rame metalice, durabile, anvelope late si ghidonul ridicat. Desigur, trebuie sa alegeti o bicicleta bmx care este confortabil la plimbare.

Aceste tipuri de biciclete sunt construite, de obicei, din otel sau din aluminiu. Cadrele din otel sunt robuste si economice pe cand ramele din aluminiu sunt mai scumpe si mai usoare.

Cand alegeti o bicicleta de acest gen trebuie sa fiti atenti la marimea cadrului. Dimensiunile cadrului sunt in general grupate in categoriile de varsta. Bicicleta “ Mini” este potrivita pentru tineri incepatori, cu varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani. “Junior” este proiectata pentru copii de la 7 la 9 ani. “Exper” sunt cadre potrivite pentru cei intre 9 si 13 ani. Cel mai mare cadru si anume “ Pro”, este folosit de cei mai multi piloti care au peste 12 ani.

In cazul in care costul nu este o problema si sunteti in cautare pentru o bicicleta usoara pentru curse atunci alegeti un cadru din aluminiu. Copii pot gasi, de asemenea, rame de aluminiu usoare si usor de manevrat la Sportaddict.ro .

Rotile bicicletei trebuie sa se potriveasca stilului vostru de echitatie. De exemplu, bmx-urile pentru curse au roti cu 32 de spite pe cand bmx-urile pentru trucuri urbane au nevoie de roti mai solide cu 48 de spite.

Leave a Comment