Share Button

Vrei o masina de spalat rufe ieftina si buna ?Cred ca oricine cauta sa achizitioneze o masina de spalat rufe este interesat sa gaseasca un produs de foarte buna calitate la un pret accesibil . In acest articol vreau sa iti prezint o masina de spalat exceptionala si foarte avantajoasa din punctul de vedere al costurilor . Inainte de asta vreau sa iti fac cunostinta cu Washservice.ro , un service specializat in reparatii masini de spalat .

Profesionalismul  , serviciile de cea mai buna calitate , personalul calificat si tarifele exceptionale , se numara printre principalele atuu-uri ale acestui service . Pentru mai multe informatii te invit sa accesezi chiar acum Washservice.ro .

Daca vrei sa iti achizitionezi o masina de spalat rufe de cea mai buna calitate la un pret incredibil iti recomad masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 . Tehnologia Al 6-lea Simt adapteaza consumul de detergent , apa si energie electrica in functie de cantitatea de rufe din cuva .

Whirlpool AWSX63213 are o capacitate maxima de 6 kg , un ecran mare cu afisaj LED si 1200 RPM . In plus , este extrem de silentioasa , nivelul de zgomot la spalare este de 59 dB iar nivelul de zgomot la centrifugare este de 75 dB .

Aceasta masina de spalat face parte din clasa de eficienta energetica A+++ , cea mai mare clasa de eficienta energetica acordata electrocasnicelor .

Gratie fuinctiei ‘’Eco Monitor’’ , masina de spalat monitorizeaza consumul de energie si ofera utilizatorului informatii precise . Indiferent de programul de spalare ales funtia ‘’Eco Monitor’’ se activeaza in mod automat . Astfel , utilizatorul o sa stie cata energie electrica consuma masina de spalat in fiecare program de spalare .

Si pentru ca reducerea consumului este unul dintre principalele aspecte pe care Whirlpool incearca sa le optimizeze in permanenta , a fost creat programul de spalare rapida , in numai 15 minute .  Acest program de spalare este gandit special pentru rufele mai putin murdare , rufe care nu au nevoie de un program de spalare intensa . Spalarea se face la o temperatura de 30°C iar cantitatea maxima de rufe acceptata este de 3 kg .

Whirlpool AWSX63213 este dotata cu cu functii de siguranta extrem de performante , capabile sa detecteze si sa diagnosticheze din timp util toate defectiunile . Astfel , o sa stii exact cand trebuie si cum trebuie sa actionezi .  Masina de spalat dispune de o serie de indicatori care te anunta atunci cand : usa este deschisa , exista erori de functionare a sistemului electric , nu este sau cantitatea de apa la admisie nu este suficienta  sau apa reziduala nu este eliminata .

Tehnologia 6th Sense Colours protejeaza si mentine pentru mai mult timp culorile stralucitoare ale hainelor . Programele masinii de spalat actioneaza in funtie de culorile setate fara sa fie nevoie specificarea tipului de tesatura . Astfel specialistii Whirlpool au creat trei programe diferite pentru : culori inchise , culori deschise si program mixt .

Programul pentru culori inchise  protejeaza rufele si previne cu succes decolorarea acestora . Programul pentru culori deschise garanteaza o spalare foarte eficienta fara transfer de culoare intre rufe . Iar programul mixt duce spalarea mixta la un nou nivel .

Avand in vedere ca ofera o curatare extrem de eficienta a hainelor , are un consum foarte mic si un pret accesibil , Whirlpool AWSX63213 este cea mai buna alegere .

optimizare seo

Leave a Comment