10 Idei de Alegere A Decoratiunilor Pentru Hol
Share Button

In ciuda faptului ca holul de la intrarea in apartament este mic, acesta are un rol deosebit de important in ceea ce priveste amenajarea locuintei.

Pe hol se pastreaza incaltamintea, pe hol se pastreaza imbracamintea, pe hol se pastreaza de obicei cheile, gentile si diferite alte lucruri.

Totodata, holul este acea incapere a locuintei in care va intampinati musafirii, si tot pe hol va priviti ultima data in oglinda inainte de a parasi locuinta si de a iesi in oras.

In aceste conditii, cu siguranta trebuie sa va asigurati ca holul este frumos, stilizat si confortabil; insa chiar daca pare o sarcina simpla aceea de a amenaja un spatiu mic, totusi daca nu aveti putina imaginatie, poate fi dificil.

In continuare veti putea descoperi 10 idei super interesante pentru a va amenaja holul, astfel incat acesta sa arate fabulos. Iata asadar despre ce este vorba!

1. Podeaua in nuante deschise

In ultimul timp, se poarta podeaua deschisa, atat gresia cat si parchetul, dat fiind faptul ca mareste vizual spatiul. Puteti opta pentru placi ceramice, si puteti alege un model care imita perfect lemnul natural.

2. Tavan lucios

Tavanul lucios este potrivit in interioare variate. O suprafata lucioasa iese in evidenta datorita stralucirii, iar un asemenea tavan va face ca holul sa para mai incapator si mai luminos.

3. Efecte optice

Cand vine vorba despre efectele optice, puteti alege tapete cu efect 3D, sau puteti opta pentru linii directionale (linii diagonale pe podea).

4. Oglinda mare

Dupa cum spuneam si la inceputul articolului, oglinda din hol este deosebit de importanta pentru ca este locul in care va veti uita ultima data pentru a va asigura ca aratati impecabil atunci cand plecati din casa.

O oglinda in hol insa nu este importanta doar pentru a va privi inainte de a pleca de acasa. O oglinda in hol are rolul de a mari vizual dimensiunea spatiilor mici. Foarte multe persoane folosesc oglinzile in hol pentru ca astfel se creaza acea iluzie a unei incaperi mai spatioase.

5. Pereti de culori deschise cu tapete lavabile

Este posibil ca multi sa fie cei care nu considera acest lucru unul indicat, pentru ca totusi discutam despre hol, o incapere in care sunt pastrate hainele, cheile, etc. Holul insa, este important sa aiba o culoare deschisa si luminoasa, mai ales datorita faptului ca este incaperea in care va intampinati musafirii.

Din acest motiv, puteti alege chiar sa zugraviti peretii in albm si puteti alege sa folositi tapete lavabile care se pot spala atunci cand se murdaresc.

6. Tablouri

Ideea de a opta pentru accesorizarea incaperii folosind tablouri pentru hol, cu siguranta nu este una rea. Puteti opta pentru diferite stiluri de tablouri care sa se potriveasca perfect cu restul locuintei.

Exista tablouri moderne, care se integreaza perfect in apartamentele amenajate in stil contemporan, sau se poate opta si pentru tablouri clasice, ideale pentru apartamentele amenajate in acest stil.

7. Accesorii luminoase

Cand vine voba despre accesorii luminoase, puteti opta pentru covoare mici si aprinse, pentru suporturi interesante, pentru panouri originale pe pereti, etc. Aceste accesorii vor iesi in evidenta prin frumusetea pe care o vor oferi locului.

8. Diferite scenarii de iluminat

Un hol este important sa fie foarte bine iluminat, pentru a va imbraca si a va incalta cu usurinta, si pentru a va gasi lucrurile (cheile de exemplu). Se pot folosi diferite modele de lampi decorative pentru iluminatul holului.

9. Cuiere

Dupa cu spuneam, in hol va lasati imbracamintea si incaltamintea, asa ca este firesc sa optati si pentru cuiere pe perete, in care sa va asezati gecile sau chiar si cheile.

10. Suport incaltaminte

Dat fiind faptul ca in hol va incaltati si va lasati incaltamintea cand sositi acasa, este firesc sa optati si pentru un suport pentru incaltaminte. Acestea pot fi de diferite stiluri si dimensiuni, si cu siguranta veti gasi ceva care sa vi se potriveasca.

optimizare seo

Leave a Comment