4 lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre piscinele din beton

  • 0 Comments
Share Button

Piscinele îngropate sunt un simbol al luxului. Pentru mulți oameni, cuvântul piscină evocă imaginea aceea cu superbele tinere care fac plaja așezate în fața unei piscine cu apă cristalină sau cu perechi de îndrăgostiți care fac o baie romantică în timpul nopții. Dar, dincolo de aceste imagini pline de farmec, există realitatea a ceea ce înseamnă să deții o piscină îngropată.

Iată patru lucruri pe care fiecare potențial proprietar de piscină ar trebui să le știe atunci când are în vedere o constructie piscina din beton.

1.Nu sunt doar pentru oameni bogați

Fără îndoială, piscinele din beton sunt scumpe. Cu toate acestea, piscina standard – deși nu este ieftină în niciun caz – este accesibilă pentru majoritatea oamenilor din clasa de mijloc. Să te gândești la orice că este scump, înseamnă că undeva în mintea ta există o comparație.

Piscina din beton este scumpă față de cea din vinilin, ar zice creierul tău. Ai dreptate să gândești astfel pe moment. Dar dacă stai să calculezi costurile pe termen lung, avantajele și dezavantajele, vei ajunge la concluzia că este ca o investiție pe care o faci locuinței tale. Dai mai mulți bani la început, dar este mult mai durabilă și fără îndoială mai calitativă.

2.Au nevoie de multă întreținere

Majoritatea oamenilor care instalează bazine în pământ nu prea își dau seama la ce se referă întreținerea acestora. O piscină interioară trebuie curățată, filtrată, alimentată cu substanțe chimice și eventual încălzită. Toate acestea costă bani și / sau timp, în funcție de alegerile pe care le faci.

Dacă alegi să angajezi pe cineva care să facă treaba pentru tine, evident câștigi timp,dar cheltui bani, dacă faci de unul singur, cheltui mai puțin,dar depui efort și investești timp. Totul ține de alegerile tale.

3.Ai putea să o instalezi de unul singur

Dorința de a evita o perioadă lungă de șantier în curtea din spate(și destul de costisitoare) este motivul pentru care mulți oameni optează pentru bazinele supraterane. Cu toate acestea, instalarea unei piscine în pământ  nu trebuie să fie complicată.

Unele companii oferă de fapt kituri pentru construirea de piscine din beton și îți furnizează tot ce ai nevoie pentru a o face singur. Desigur, nu este o variantă recomandată pentru toată lumea, dar sunt oameni cărora le place și se pricep la asemenea lucruri, chiar dacă nu lucrează în domeniu.

4.Imaginația este limita pentru forma dorită

Nu trebuie să ai o curte gigantică sau mulți bani pentru a instala o piscină. Dacă spațiul sau bugetul sunt limitate, bazinele îngropate mai mici sunt o opțiune perfect viabilă. Și, deși alegerea formei piscinei este oarecum limitată pentru bazinele din fibră de sticlă, cele din beton pot fi modelate pentru a se potrivi perfect curții tale.

Decizia de a construi o piscină necesită multă cercetare înainte. De la formă până la locul amplasării, adâncime, culoarea gresiei de pe fund și multe altele pe lângă, sunt decizii care dictează felul cum îți va arăta curtea din spate pentru multă vreme de acum încolo.

Oferă-ți suficient timp să cântărești fiecare decizie , iar când totul este limpede, firma pe care o vei contacta să te ajute cu îndeplinirea visului de a avea o piscină în spatele casei, va ști exact ce are de făcut.

Leave a Comment