5 aspecte de care tii cont atunci cand alegi o saltea pentru patul tau
Share Button

Somnul odihnitor din fiecare zi poate sa fie un adevarat suport pentru tine.  Daca dormi suficient si daca alegi salteaua potrivita, vei avea multiple beneficii pentru sanatatea ta si te vei simti bine in fiecare zi.

De aceea este important sa ai salteaua care sa ti se potriveasca din toate punctele de vedere. La SomnArt.ro vei descoperi o gama larga de saltele din care poti alege preferata ta. Poti cumpara saltea Somnart Confort 4Family Aloe Vera 160×200 cm , care este potrivita pentru intreaga ta familie.

Are o fermitate medie si poti sa cumperi marimea perfecta pentru patul tau sau al copiilor tai. Este o saltea cu husa detasabila care se spala si intretine usor, iar grosimea este una medie, de 14 cm.

Vei avea garantie 5 ani de zile pentru aceasta saltea. Iata 5 aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi o saltea:

  1. Atunci cand alegi o saltea trebuie sa masori foarte corect dimensiunile patului si viitoarei saltele

Un prim pas care te ajuta in a alege salteaua corecta, este cel al masuratorii exacte. Asadar, ai nevoie de masuri foarte bine luate pentru a putea cumpara ceea ce ai nevoie. Exista si paturi atipice, cu dimensiuni diferite fata de ceea ce gasesti in mod normal. Alege salteaua cea mai buna pentru stituatia ta specifica.

  • Este importanta grosimea saltelei, atat pentru beneficiile structurii ei, cat si pentru integrarea in cadrul patului tau

Pe langa lungime si inaltime, trebuie sa tii cont si de grosimea saltelei. Asadar, daca ai un cadru foarte scurt, este bine sa iei o saltea care are o grosime medie. Daca patul iti permite, poti alege sa cumperi o saltea mai groasa. Beneficiul poate sa fie legat de structura din interiorul saltelei, de miezul acesteia.

Materialele din care este compus pot darui alte efecte de care ai nevoie pentru anumite situatii. De exemplu, daca ai o greutate peste 100 de kg, poti cumpara o saltea specifica de la SomnArt care are o grosime mai mare si o fermitate mare. Grosimea ei este de 25 de cm si poate sustine o persoana supraponderala, oferind confort pe tot parcursul noptii.

  • Poti sa iei in calcul intotdeauna fermitatea unei saltele, in functie de ceea ce doresti sa obtii

Fermitatea unei saltele este un alt indicator legat de modul in care se simte. Poti selecta o saltea in functie de fermitatea ei, care poate sa fie mica, medie, mare.

  • Saltelele pot avea huse detasabile, pentru o spalare usoara

Pentru a putea intretine corect o saltea, este necesar sa ai o husa detasabila. Aceasta se poate spala la diverse temperaturi. Uneori, poti folosi salteaua pe ambele parti, avand posibilitatea de a o avea frumoasa pentru multi ani de zile.

  • Suportul ortopedic este oricand un aspect important

Atunci cand cumperi o saltea poti sa ai parte si de un suport ortopedic important. Este bine sa tii cont de situatia ta si sa alegi conform nevoilor legate de sanatate a coloanei.
 

Leave a Comment