5 caracteristici ale scoicilor auto pentru bebelusi de pana la 18 luni
optimizare seo
Share Button

Copilul tau trebuie sa fie protejat si sa poata sa mearga usor cu masina atunci cand ai nevoie sa te deplasezi. Cu ajutorul unei scoici auto vei putea calatori cu bebelusul in siguranta, conform normelor impuse de lege.

O scoica este necesara si pentru confortul copilului, care poate sa stea foarte corect si comod. Orice vacanta sau concediu este realizat cu lejeritate, iar copilul o sa fie in siguranta pe tot parcursul calatoriei. El trebuie sa stea in scoica auto fixata bine cu ajutorul sistemului specific firmei producatoare.

BabyMatters.ro ofera o multitudine de optiuni care te pot ajuta sa decizi ce este potrivit pentru tine. Poti cumpara scoica auto Cybex Aton B i-size,

care se mareste imediat cum copilul creste si care se poate folosi pana la varsta de 18 luni. Iata 5 caracteristicile ale scoicilor pentru masina specifice copiilor pana la 18 luni, carora le poti descoperi utilitatea si avantajele:

  1. Scoicile pot proteja copilul impotriva vantului si soarelui atat in masina, cat si afara

Scoicile sunt perfecte pentru transportul unui copil atat in masina, cat si in afara ei. Poti cara scoica si te poti folosi de ea pentru a proteja bebelusul impotriva vantului sau soarelui.

Scoica are anumite sisteme bine realizate, din materiale special concepute pentru apararea impotriva razelor UV sau a factorilor nocivi. Scoica auto Cibex Aton B i-size are protectie XXl facuta din material de protectie UPF 50+. Ea confera o stare de bine prin posibilitatea de a face umbra in masina sau afara.

  • Este posibil ca scoica sa se regleze pentru a se acomoda cresterii copilului

Scoica ta poate sa fie din ce in ce mai mare, pe masura ce trece timpul. Astfel, te vei bucura de ajustarea tetierei pentru suportul capului copilului.

Vor exista mai multe trepte pentru ca bebelusul sa poata sa aiba totul pregatit conform dimensiunilor lui. Astfel, zona umerilor, a gatului si cea a capului, sunt reglate astfel incat sa cuprinda intr-un mod natural copilul. Se va putea mari pana la dimensiunile aproximative ale unui copil de 18 luni.

  • Scoica protejeaza si reduce semnificativ impactul unei coliziuni laterale

Scoica este foarte importanta din punctul de vedere al unui impact. Astfel, este bine de stiut ca o scoica va putea proteja copilul ion cazul unei coliziuni laterale. Scoica este realizata astfel incat sa sustina copilul si sa ii fie scut.

  • Are un sistem de prindere usor de realizat si adaptat diverselor tipuri de autoturism

Sistemele de prindere se adapteaza diverselor masini si sunt adeseori foarte usor de manevrat. Ele sunt realizate astfel incat sa poti folosi scoica in orice tip de masina. Este necesar sa cumperi si alte accesorii, in functie de modelul ales.

  • Se poate ridica usor si manevra foarte rapid

O scoica nu este dificil de manevrat. Ea are o greutate care ii permite sa fie ridicata pentru o usoara directionare sau scoatere din masina, in cazul in care este nevoie de acest lucru.

Leave a Comment