5 motive pentru care merita sa cumparati echipamente refurbished

Share Button

5 motive pentru care merita sa cumparati echipamente refurbishedAveti nevoie imediata de un laptop, insa nu stati prea bine cu banii? V-ati gandit la laptopuri refurbished? Astfel de laptopuri refurbished pot fi achizitionate daca intrati pe Diabloscomputer.ro.

Daca inca nu sunteti convinsi de calitatea produselor refurbished, va oferim cateva motive pentru care merita sa achizitionati astfel de produse.

1. Mentinerea compatibilitatii
Multe companii au politici extrem de clare prin care se specifica faptul ca toata lumea trebuie sa utilizeze acelasi echipament cu aceleasi specificatii, insa atunci cand aveti nevoie de inlocuit un dispozitiv defect poate fi destul de greu sa gasiti acelasi model.

De multe ori, puteti gasi o potrivire exacta la un furnizor de echipamente refurbished, iar aceasta va fi, cel mai probabil, mai ieftina decat originalul. Exista, de asemenea, numeroase companii care investesc masiv in solutii de software si hardware personalizate.

optimizare seo

In astfel de cazuri, este mai mult decat normal sa se doreasca folosirea sistemelor mai vechi, care au fost deja testate, decat sa se achizitioneze computere noi si sa trebuiasca sa se faca upgrade atat pentru software, cat si pentru solutiile personalizate de hardware.

2. Fiabilitatea
Exista o vorba care spune: „sa nu cumperi niciodata un produs inca de la lansare”. Rationamentul este destul de simplu. Producatorul nu a avut timp sa testeze produsul in lumea reala inca si sa identifice eventualele probleme. Versiunile a doua sau a treia ale unui produs sunt intotdeauna mai stabile. Echipamentele refurbished au fost testate in domeniu, iar eventualele bug-uri au fost deja identificate si corectate.

3. Durabilitatea
Cumpararea de echipamente refurbished presupune si o masura destul de buna de reciclare si de reducere a volumului tot mai mare de deseuri generate in fiecare an. Orice laptop refurbished, imprimanta, scanner, server sau computer de tip desktop, toate reconditionate, pe care le cumparati reprezinta un echipament mai putin care merge la groapa de deseuri toxice.

4. Testarea noilor tehnologii
Daca va ganditi la mutarea catre un nou tip de tehnologie in compania dumneavoastra, poate veti dori sa rulati cateva teste de teren inainte sa echipati pe toata lumea cu ceva ce s-ar putea sa nu functioneze corespunzator.

De exemplu, daca va ganditi sa treceti de la laptopuri la tablete, ar fi bine sa va ganditi sa testati cat de bine vor functiona acestea in domeniul in care lucrati. Echipamentul refurbished poate fi o modalitate ieftina de a testa noi tehnologii la o fractiune din costul total.

5. Mai ieftine si mai usor de intretinut
Daca achizitionati un echipament nou-nout, departamentul dumneavoastra IT va trebui sa petreaca un timp pentru a invata noul set de proceduri de instalare si configurare. Oamenii din departament nu vor sti cum sa depaneze si sa intretina echipamentul la inceput.

Prin urmare, acestia vor trebui sa invete cum sa foloseasca echipamentele, ceea ce necesita destul de mult timp. Daca aveti o amestecatura de echipamente vechi si noi, lucrurile se complica si mai mult. Dar daca aprovizitionati oamenii cu acelasi tip de echipament cu care sunt deja obisnuiti, atunci toate aceste probleme se rezolva imediat.

 

Leave a Comment