7 jocuri RPG ce iti vor oferi distractie garantata!
Share Button

Te-ai plictisit in tren, in metrou sau in pauza de cafea si ai prefera sa iti asumi un rol diferit sau sa traiesti aventuri incitante? Nici o problema! 

Vei descoperi unele dintre cele mai bune RPG-uri pentru iOS si Android, de care te poti bucura oricand, mai ales ca smartphone-ul este acel gadget care te insoteste oriunde, mai putin atunci cand trebuie sa ajungi cu el la un magazin de reparatii telefoane si cateva zile trebuie sa te descurci fara el.

Descopera in continuare cateva jocuri pe care trebuie neaparat sa le incarci, daca vrei sa ai parte de distractie maxima.

Banner Saga 1 si 2

Bataliile vikingilor pe randuri asteapta in aceasta serie premiata de strategii RPG . Te poti astepta la doua aventuri vikinge extinse. A treia si ultima parte, din pacate, nu a fost inca lansata ca un joc mobil.

Cat Quest

Dragutul RPG te pune intr-o lume fantastica plina de dragoni si personaje bizare . Alter ego-ul tau este o pisica care trebuie sa-si salveze sora rapita. Daca ti se pare o misiune, te asteapta peste 60 de temnite si misiuni secundare .

Povestiri despre vanatorul de monstri

Monster Hunter este una dintre cele mai mari francize JRPG. Monster Hunter Stories este un port al originalului 3DS pentru iOS si Android . Daca ai o slabiciune pentru jocurile de rol asiatice si ai dorit intotdeauna sa vanezi dragoni uriasi si alte creaturi, acest titlu este unul recomandabil, dar la un pret bun de 20 de euro pentru descarcarea premium fara IAP, nu este foarte ieftin.

Portal Knights

Diferite clase de personaje? Verifica! Lupte epice? Verifica! Lumea uriasa a sandboxului 3D? Verifica! Portal Knights din 505 Games are mult din ceea ce ar trebui sa ofere un RPG bun . Unul dintre cele mai bune RPG-uri pentru iOS si Android are, de asemenea , actiune in cooperare pentru pana la patru prieteni gata pentru tine.

Kotor

„Kotor” are deja cativa ani, dar merita inca descarcarea de 10 euro astazi. In imperiul Razboiului Stelelor, te asteapta fie partea luminoasa sau intunecata a fortei , precum si locatii precum Enclava Jedi de pe Dantooine, Cantina de pe Tatooine, Academia Sith de pe Korriban si multe altele. De asemenea, poti juca acest RPG Star Wars premiat cu controlere, daca nu ai chef de comenzi pe ecranul tactil.

Vanzatori de stele: frontiere

Daca iti plac RPG-urile strategice in imensitatea spatiului , atunci Star Traders: Frontiers este probabil exact pe gustul tau. Te strecori in rolul unui capitan al navei spatiale si ai sarcina de a-l ghida pe el si echipajul tau in siguranta prin imensul univers – inclusiv extraterestri, intrigi, pirati spatiali si multe altele.

Titan Quest

Verifica acest clasic joc de actiune RPG Titan Quest de la DotEmu, care este disponibil si pentru iOS si Android de ceva timp. Multe ore de joc te asteapta intr-o lume plina de fiinte mistice din grecii antici, egipteni si Co.

Indiferent care este optiunea pe care o vei alege sau daca le vei alege pe toate, multe ore de distractie si distragere te asteapta atunci cand vei intra in fiecare rol al jocului.

Leave a Comment