Alegerea unei truse de scule.
Share Button

Ar fi inutil, cred, să vorbesc despre importanţa unei truse de scule. Aceasta asigură nu numai transportul dar şi ordonarea şi buna păstrare a uneltelor. Dar trusele de scule nu sunt singura opţiune existentă. Mulţi oameni sunt încă surprinşi să afle că au apărut numeroase alternative. Astfel, aş dori să explorez diferitele variante aflate în momentul de faţă pe piaţă.

Alegerea convenţională

Aş dori să încep prin  prezentarea tipurilor obişuite de truse de scule de Evident, sunt  diferite tipuri de truse de scule: există truse de fier, truse de plastic sau lemn, truse portabile sau truse „statice”.  Acestea sunt făcute penru a îndeplini diferite roluri şi pentru a răspunde diferitelor nevoi. 

Spre exemplu, trusele din lemn sau plastic sunt mai uşoare, pe când cele din fier sunt mai grele, dar mai durabile. Cutiile statice sunt de dimensiuni mai ample, lucru care face posibilă depozitarea mai multor unelte.

Alternative la cutiile de instrumente

Un set de instrumente cu capac de plastic.

Seturi de instrumente: acestea sunt cutii din plastic turnat care conțin de obicei sau varietate de unelte de uz casnic sau auto. Fiecare articol se fixează într-un loc desemnat în carcasă, ceea ce face ca instrumentele de organizare să fie mult mai ușoare decât în ​​cazul unei cutii de instrumente convenționale.

Sunt foarte compacte, ușoare și ieftine în raport cu achiziționarea de instrumente și o cutie de instrumente separate. Există două dezavantaj majore: lipsa capacității de a personaliza selecția de instrumente (uneori instrumentele sunt de calitate mai mică decât ceea ce s-ar putea cumpăra individual); și puțin sau deloc spațiu pentru a adăuga noi instrumente și consumabile.

Astfel, s-ar putea avea nevoie de o cutie de instrumente în plus față de setul de instrumente.

Cureaua  de scule a lucrătorului

Un set de instrumente pentru prize profesionale într-o curea de pânză (sau alte materiale), care conține chei cu clichet în două dimensiuni, prize, biți și accesorii. Astfel de seturi de scule sunt echipamente standard în ateliere mecanice de diferite tipuri. Imaginea conține descrieri adnotate pentru fiecare articol, vizibil la mărire.

Curele de instrumente și șorțuri: Deși sunt extrem de portabile, acestea sunt insuficiente pentru stocarea unui număr mare de instrumente. S-ar putea folosi o cutie de instrumente pentru depozitare permanentă și o centură de instrumente sau un șorț pentru a lua exact ceea ce este necesar pentru un loc de muncă.

Sunt folosite în locații în care un lucrător are nevoie de acces la mai multe instrumente decât poate transporta doar cu mâinile în timp ce lucrează într-o locație fără loc pentru a pune sculele jos, cum ar fi lucrul pe o scară sau agățare de un stâlp de utilitate.

Cutie pentru scule: un dulap metalic mare sau stivuit, cu mai multe uși, care poate găzdui cantități mari de unelte ușoare și grele asortate, precum și alte echipamente de reparații.

Concluzie

Pe baza alternativelor prezentate mai sus, tind să cred că rolul meu de prezentare a acestora este la final. Aş dori, ca o ultimă notă, să vă recomand trusa de scule Mannesmann 215 m98430.

Indiferent de tipul de scule, trusa de scule Mannesmann 215 m98430, vă oferă o calitate excelentă.

Leave a Comment