Avantaje casti blutetooth pentru care ar trebui sa iti cumperi si tu o pereche

Avantaje casti blutetooth pentru care ar trebui sa iti cumperi si tu o pereche
Share Button

Daca te intrebi de ce ar trebui sa ai macar o pereche de casti bluetooth wireless iti recomandam sa citesti toate informatiile de mai jos. Vei intelege de ce castile sunt atat de importante si cu siguranta dupa ce vei cumpara prima pereche vei descoperi cat sunt de utile.

1) Sunt wireless

Poate ca, surprinzator, principalul motiv pentru cumpararea castilor fara fir nu este neaparat faptul ca cei care sustin aceasta tehnologie ii fac foarte multa reclama. Nu, motivul numarul unu pentru cumpararea castilor Bluetooth este, desigur, ca sunt wireless. Nu ca am avea ceva in special impotriva cablurilor, per se, dar libertatea oferita de tot ce inseamna tehnologie wireless este de neegalat.

Libertatea pe care o ofera wireless este o experienta unica: nu mai exista cabluri incalcite pentru casti, nici macar nu trebuie sa luati aparatul peste tot pe unde mergeti.

optimizare seo

Nu mai aveti cabluri incurcate pentru casti, nu este nevoie sa va luati dispozitivul cu dvs. in timp ce va plimbati in casa, nu veti mai scapa din greseala telefonul pe jos, nu exista uzura, nu exsta griji legate de siguranta cu noua gama de smartphone fara port analogic. Prima data cand te duci la sala de gimnastica cu o pereche de Jaybirds fara fir sau Jabras, garantez ca vei fi mai fericit si mai linistit.

2) Ele sunt mai bune

Inceputul castilor Bluetooth nu a fost chiar bun. Conexiunile se pierdereau, asocierea se facea foarte greu, erau groaznic de scumpe, redarea nu era de incredere si calitatea audio semana foarte bine cu muzica de la telefoanele vechi sau de la cele polifonice din copilarie insa vremurile s-au schimbat.

In aceste zile, conectarea este adesea la fel de simpla precum atingerea unei etichete NFC sau deschiderea capacului casetei AirPods, Bluetooth 5 se afla la usa casei noastre, promitand dublul distantei de acoperire si de patru ori  fiabilitatea si stabilitatea conexiunilor fara fir care vor fi mai bune decat in trecut si practic. Sony chiar a donat codec-ul AptX Android pentru un sunet mobil mai bun.

Preturile pentru castile Bluetooth sunt, de asemenea, accesibile acum. Pe masura ce castile Bluetooth se imbunatatesc si mai mult, preturile continua sa scada pe modele usor mai vechi, spre deosebire de castile clasice prin cablu, care par sa ramana mereu acelasi pret.

3) Durata de viata a bateriei este mare

In timp ce stim ca incarcarea unei alte baterii ar putea parea o problema, toate produsele portabile pentru comoditate vin la un cost mai mare. Pregatiti-va sa incarcati mouse-ul si tastatura. Smartphone, laptop, Nike AirMags, tot ce este distractiv si convenabil are nevoie de o baterie. Acelasi lucru este valabil si pentru audio.

Din fericire, viata bateriei  castilor se poate apropia cu usurinta de marcajul de zece ore, in functie de perechea pe care o cumparati, reprezentand o redare suficienta pentru o zi intreaga la birou, pentru mai multe excursii la sala  sau de nenumarate ture in jurul blocului.

Leave a Comment