Avantajele laptopurilor refurbished
Share Button

Fiecare magazin de profil care comercializeaza laptopuri, indiferent ca vorbim despre magazinele din fiecare oras, sau ca vorbim despre magazinele online, le ofera clientilor cele mai avantajoase solutii pentru a putea cumpara echipamentul dorit.

Astfel, in functie de nevoile pe care tu ca si utilizator le ai, dar si in functie de suma de bani pe care iti poti permite sa o cheltuiesti pentru a cumpara un asemenea echipament, poti sa iti indrepti atentia spre un model de laptop nou, dar mai poti opta si pentru un laptop second hand, sau pentru un laptop refurbished.

Laptopurile noi stim cu totii ca sunt performante, insa au si preturi destul de piperate, mai ales in cazul in care vorbim despre echipamente foarte performante, asa ca nu toata lumea isi permite sa si le cumpere.

In ceea ce priveste laptopurile second hand, este adevarat faptul ca acestea nu sunt foarte costisitoare, insa trebuie amintit si faptul ca ele nu iti pot oferi performantele dorite, asa ca mai mult ca sigur te vei orienta spre laptopurile refurbished.

Foarte multa lume considera ca un laptop refurbished este unul si acelasi lucru cu un laptop second hand, motiv pentru care fie optau pentru un model nou, si stiau ca au produsul nou si performant, fie se orientau spre modelele second hand, pentru ca erau mai ieftine decat cele refurbished.

Lucrurile insa nu stau chiar asa, pentru ca un laptop refurbished este un laptop sigilat, mai exact, este un laptop cumparat pe baza sistemului de leasing de catre o institutie, iar dupa ce acea perioada de leasing a expirat, produsul reintra in posesia producatorului, dupa care este supus unui sir de imbunatatiri, iar apoi scos pe piata din nou.

In momentul in care ai de gand sa optezi pentru un asemenea laptop, trebuie sa stii faptul ca sunt sanse mari sa il cumperi cam la 50% din valoarea pretului unui laptop nou, daca stam sa vorbim strict despre acelasi model de laptop nou.

Aceste echipamente vin de obicei cu sistemul de operare Windows gata instalat, asa ca nu mai trebuie sa platesti pe langa pretul echipamentului, si pentru a cumpara o licenta Windows.

Un alt mare avantaj pe care il vei putea avea in momentul in care vei cumpara un asemenea produs, va fi faptul ca vei beneficia de o perioada de garantie de minim 24 de luni, insa sunt cazuri in care laptopurile refurbished beneficiaza si de o perioada e garantie de 60 de luni, sau chiar de garantie pe viata.

Faptul ca poti sa iti cumperi un laptop refurbished la un pret mic, este deja un mare avantaj, insa daca stai sa te gandesti si la faptul ca poti sa iti cumperi un model refurbished de la branduri precum HP, Dell, Asus, Acer, Lenovo, sau de la orice alt brand de top de pe piata, cu siguranta reprezinta un alt mare avantaj.

Asadar, in cazul in care iti surade ideea de a cumpara un model de laptop refurbished, cu siguranta ai toate motivele din lume care sa te convinga de faptul ca vei face alegerea perfecta pentru tine.

optimizare seo

Leave a Comment