Share Button

Una din principalele cauze ale oboselii, toxemiei, constipatiei si a imbatranirii premature este cauzata de lipsa consumului de apa. Acest lucru se intampla deoarece apa este implicata in toate procesele metabolice, schimburi electrice, cai biochimice, actiuni psihice si mentale din corpul uman. Trei patrimi din continutul corpului este apa.

Muschii nostri contin 70% apa, sangele 82% apa, oasele contin circa 25% apa, iar creierul nostru contine 85% apa.  Daca corpul dumneavoastra nu primeste destula apa, acesta va trebui sa recicleze substantele care contin deja apa, asta insemnand sa le refiltreze prin rinichi, suprasolicitand ficatul si rinichii.

Apa alcalina sau apa ionizata, se obtine prin electroliza directa.  Separarea ionilor astfel incat apa de consum sa fie incarcata doar cu ioni negative, care sunt responsabili pentru sanitate, se poate face cu un ionizator de apa .  Acesta este un aparat pentru apa alcalina electric ce face electroliza apei.

Corpul nostru are prea multa aciditate si asta duce la aparitia grasimii.  Vrei sa slabesti? Foloseste un ionizator de apa alcalina pentru a consuma apa cu pH ridicat si astfel vei putea controla greutatea.

Ca sa putem trai, sangele nostru trebuie sa fie alcalin. Mai exact are ph-ul  7,35. Apa alcalina ionizata este benefica corpului omenesc pentru ca neutralizeaza reziduurile acide si le lichefiaza ca sa fie eliminate spre rinichi.

optimizare seo

De ce trebuie sa am un  ionizator de apa?

  • Apa ionizata alcalina este un puternic antioxidant
  • Apa ionizata alcalina da corpului mai mult oxigen si energie
  • Apa ionizata alcalina echilibreaza pH-ul corpului
  • Apa alcalina ionizata hidrateaza de 6 ori mai mult ca apa normala
  • Apa ionizata alcalina este un puternic detoxifiant
  • Mineralele ionizate sunt biocompatibile
  • Imbunatateste gustul mancarurilor

Performanta ionizarii apei

Ionizatoarele de apa sunt o investitie pe termen lung, si este important ca ele sa livreze apa alcalina si ionizata cu pH cat mai mare pentru timp cat mai mult.

 Calitatea electrozilor

Electrozii sunt inima aparatului pentru apa alcalina. Ei provoaca ionizarea apei si ne ofera beneficiile acesteia. De obicei electrozii sunt din titan si pot fi placati sau acoperiti cu platina

 Sistem de autocuratare

Apa contine minerale care se depun pe electrozi. Toate aparatele de apa alcalina au sistem de curatare dar nu sunt la fel de eficiente.

Beneficii

1. Mai multa energie

Hidratarea corecta asigura celulelor corpului o functionare corecta. Cand ai baut ultima data suficienta apa de-a lungul unei zile? Deshidratarea provoaca dureri de cap, oboseala fizica si mentala, gandire neclara, scade motivatia si productivitatea.

Oboseala este o problema de hidratare. Daca te simti obosit, bea 2 litri de apa in decurs de 2 ore si vezi apoi cum va fi.

2. Stare generala sanatoasa, datorita pH-ului ridicat din corp

Daca folosesti un aparat de apa alcalina, vei simti imbunatatirea sanatatii si cresterea energiei.

Supraponderabilitatea poate fi combatuta cu apa alcalina care duce la scaderea greutatii corpului.

3. Slabesti sanatos

Apa alcalina este cel mai bun detoxifiant pentru organism. Daca ne hidratam corect nu mai facem confuzie intre starile de sete si foame si astfel mancam mai putin deci pierdem in greutate.

4. Piele curata

Pielea uscata, acneea dispar atunci cand incepi sa te hidratezi bine. Cand esti deshidratat, corpul foloseste apa disponibila pentru organele vitale si reduce aportul ei la organele periferice.

5. Incetineste procesul de imbatranire

Imbatranirea este provocata si de nivelul de aciditate din corp si dezhidratare. Ajuta-ti corpul sa elimine aciditatea. Asa poti actiona cel mai puternic impotriva imbatranirii.

Leave a Comment