Care sunt beneficiile retelei de socializare Facebook pentru afacerile noastre?

Share Button

Care sunt beneficiile retelei de socializare Facebook pentru afacerile noastre?O pagina de Facebook si, implicit, fanii Facebook pe care ii poate aduce aceasta, pot avea foarte multe benficii pentru afacerea noastra. O pagina de Facebook bine realizata poate reprezenta o sursa reala de obtinere de fani Facebook si, de ce nu, de potentiali cumparatori.

Chiar daca unele beneficii pe care le aduce o pagina de Facebook sunt cele pe care le aduce oricare pagina web, exista si un numar care intra in categoria specifice (unice) retelei de socializare. Combinate, beneficiile pe care le vom discuta in continuare pot ajuta la cresterea vanzarilor si a profiturilor pentru afacerile noastre.

Facebook este o strategie de marketing low-cost

Activitatile de marketing care ar costa mii de dolari prin alte canale pot fi folosite pe Facebook pentru doar o particica din cost. Acest lucru este ideal pentru afacerile mici si mijlocii care dispun de un buget de marketing limitat. Afacerile mai mari pot, de asemenea, sa incerce conceptele si temele de marketing prin intermediul retelei de socializare inainte de a se lansa in campanii de promovare mai mari.

Impartasiti informatii de baza despre afacerea dumneavoastra

Pagina noastra de Facebook reprezinta un loc in care putem face public numele afacerii noastre, adresa si detaliile de contact si, de asemenea, unde putem descrie pe scurt produsele si serviciile noastre. Putem, de asemenea, sa vorbim despre personalul nostru, despre istoricul afacerii sau despre orice alte aspecte ale afacerii care ar putea atrage potentiali vizitatori si, totodata, ar putea crea interes in ceea ce facem.

Impartasiti imagini si clipuri video cu si despre afacerea dumneavoastra

Asa cum Facebook ne permite sa postam texte, reteaua de socializare ne ofera si posibilitatea sa incarcam imagini si clipuri video despre afacerea noastra. Acest lucru poate reprezenta o modalitate foarte puternica de a comunica cu clientii si cu potentialii clienti, oferindu-le posibilitatea sa vada produsele sau serviciile noastre fara a fi nevoie sa ne viziteze sediul.

Facebook permite, de asemenea, utilizatorilor sa eticheteze poze pentru a indica daca un prieten apare in ele. Aceasta functie poate fi folosita pentru a ne promova afacerea. De exemplu, un operator de turism poate posta o fotografie despre un grup care merge la rafting, ca mai apoi sa invite fiecare participant sa se eticheteze in poza respectiva. Fiecare eticheta va aparea ca un update pe contul de Facebook al participantilor, acolo unde prietenii au posibilitatea sa vada.

Acest lucru creste nivelul de interes in privinta imaginii si implicit in cea a afacerii. Daca ne decidem sa folosim functia de etichetare trebuie sa fim atenti. Aceasta poate reprezenta o problema de confidentialitate, unii utilizatori ai retelei de socializare fiind foarte sensibili atunci cand vine vorba de etichetarea lor in poze. Din acest motiv, este mai bine sa rugam participantii sa faca etichetarile mai degraba, decat sa o facem noi in numele lor.

Ofera asistenta clientilor tai

Clientii pot posta intrebari pe peretele paginii de Facebook, dupa ce au cumparat un produs, iar personalul nostru le poate raspunde acolo. Acest lucru este de multe ori mai eficient decatĀ  angajarea unui personal care sa raspunda la intrebari prin telefon, oferind posibilitatea si altor clienti sa citeasca intrebari si raspunsuri frecvente fara a fi nevoie de abordare individuala.

Pentru mai multe detalii legate de cum iti poti promova afacerea prin intermediul retelei de socializarea Facebook acceseaza http://danbradu.com/fani-Facebook-din-romania/ .

Alte stiri actuale :

1. Make Real Money With Affiliate Marketing
2. Rata de crestere a link-urilor in procesul de optimizare seo
3. Topul avantajelor optimizarii seo
4. Modalitati de a genera trafic de pe Yahoo.com

Leave a Comment