Share Button

Care sunt cateva dintre cadourile bune pentru colegii de serviciu?Atunci cand vrem sa facem un cadou, cu totii ne dorim sa gasim un magazin cu cadouri ieftine. Un astfel de magazin cadouri ieftine chiar exista. Este vorba despre www.econvenabil.ro.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre cateva dintre cadourile adecvate pentru colegii de serviciu.

Atunci cand se apropie sarbatorile, unii oameni intampina dificultati in a alege cadouri potrivite pentru colegii de munca, lucru ce poate duce la o cantitate de stres nedorita. Evitarea articolelor care sunt prea personale, precum imbracaminte, bijuterii si parfumuri este extrem de inspirata, insa, asta nu inseamna ca aceste cadouri trebuie sa fie complet generice. Observarea atenta a spatiului de birou a colegului poate furniza indicii valoroase pentru un cadou care va fi apreciat si pretuit.

Indiferent de ocazie, cadoul ar trebui sa se potriveasca cu personalitatea beneficiarului, iar pretul ar trebui sa se potriveasca in mod corespunzator cu „cultura” mediului de lucru al acestuia. Multe firme adopta limite de cheltuieli pentru schimbul de cadouri intre angajati pentru a reduce, astfel, efortul financiar al acestora.

Atunci cand un astfel de capital este stabilit, este bine sa-l urmam. De exemplu, daca toata lumea dintr-un departament face schimburi de cadouri care costa 50 de lei, un cadou care costa 250 de lei ar putea parea nepotrivit.

Supracheltuielile pot trimite un mesaj gresit si, de multe ori, poate starni sentimente ciudate la locul de munca. Odata ce gama de preturi este stabilita, examinarea zonei de lucru a unui coleg poate oferi idei creative pentru alegerea potentialelor cadouri.

Unii oameni isi pun pe birou elemente de colectie precum globuri cu zapada, figurine sau suveniruri sportive. Un cadou care intregeste colectia unui coleg reprezinta adesea o idee bine gandita si, adeseori, o alegere extraordinar de buna. In alte situatii, un coleg care are copii sau nepoti ar putea aprecia o rama sau un album foto in care sa-si expuna fotografiile de familie.

Desi poate fi tentant sa cumparam carduri-cadou, acestea ar trebui evitate. O exceptie ar putea fi cazul in care exista ceva special pe care colegul nostru il poate achizitiona prin intermediul unui astfel de card. De exemplu, daca un asociat are o afinitate pentru un restaurant special, o librarie sau o sala de cinema, atunci un astfel de card-cadou ar putea fi potrivit.

Uneori, este greu sa ne dam seama care este cel mai potrivit cadou pentru un anumit coleg. Atunci cand toate ideile de mai sus nu functioneaza, articolele profesionale si accesoriile pentru birou pot fi cadouri bune pentru colegii care petrec foarte mult timp la birou.

O cutie pentru stilou, un suport pentru cartile de vizita sau un portofoliu din piele pot fi impodobite chiar cu initialele colegului pentru o nota de personalizare in plus. Cu toate acestea, daca darul este pentru cineva care petrece foarte mult timp in afara biroului, atunci un gadget electronic sau un accesoriu de calatorie poate reprezenta o optiune mai buna.

Leave a Comment