Care sunt cele mai bune jocuri runner?

Care sunt cele mai bune jocuri runner?
Share Button

Care sunt cele mai bune jocuri runner?

Jocurile de tip endless runner au devenit destul de populare in ultimii ani. Pentru cei care nu au mai accesat astfel de aplicatii, jocurile nesfarsite de tip runner nu se termina, iar nivelele vor deveni din ce in ce mai grele. Personajul tau va „alerga” continuu, pana cand un obstacol ii va aparea in cale. In momentul in care acesta va depasii mai multe obstacole, va obtine un scor mai mare. Jocul se desfasoara rapid,  iar natura captivanta si comenzile simple il fac o aplicatie accesibila pentru toate persoanele, indiferent de categoria de varsta. Toata lumea a auzit la un moment dat de Temple Run, asadar, in acest articol vom arunca o privire asupra celor mai bune jocuri de de tip endless runner.

Alto’s Odyssey si Alto’s Adventure

  • Pret: Joc gratuit

Alto’s Adventure si Alto’s Odyssey sunt doua jocuri excelente de tip runner, cu defilare laterala 2D. Vei schia pe munte, vei face salturi uriase, vei evita diferite obstacolele si, totodata, vei aduna diverse obiecte. Ambele jocuri au, de asemenea, o grafica simpla, care arata mult mai bine comparativ cu cea a altor jocuri din prezenta gama. Alto’s Odyssey va avea curse pe diferite tipuri de vreme, precum si un mod zen. Totodata aplicatia ofera diferite optiuni, iar cea mai populara este captura de ecran in timpul jocului. Ambele jocuri sunt freemium, fara a dispune de optiuni pentru micro-tranzactii in aplicatie.

Crossy Road

  • Pret: Joc gratuit

Crossy Road este unul dintre cele mai populare jocuri de tip runner infinit din toate timpurile. Personajul tau va merge doar inainte, traversand strazi si rauri, iar jucatorii vor evita sa fie loviti de masini sau sa cada in apa, astfel incat sa isi poata continua traseul. Jocul prezinta o serie de optiuni extra, precum: functia multiplayer online si local, suport pentru Android TV si salvarea direct in cloud. Acesta este un joc freemium, iar achizitiile in aplicatie sunt doar pentru a debloca personajelor noi.

Into the Dead 2

  • Pret: Joc gratuit

Into the Dead 2 este unul dintre cele mai noi jocuri de tip endless runner, care are si elemente de supravietuire. Personajul tau va alerga printr-o hoarda zombie pentru a ramane in viata. Jocul include o grafica destul de decenta, evenimente lunare, precum si bonusuri zilnice. De altfel, vei putea alege caini pentru protectie sau chiar arme. Cu siguranta este cel mai bun joc din aceasta lista, fiind totodata un joc complet gratuit.

Jetpack Joyride

  • Pret: Joc gratuit

Jetpack Joyride este creat de acelasi producator care a realizat si Fruit Ninja. Acesta este joc runner infinit 2D, cu defilare laterala, iar obiectivul tau principal este evitarea obstacolelor. In plus, vei colecta monede, upgrade-uri si cadouri care te vor ajuta de-a lungul jocului. De asemenea, jocul prezinta si task-uri, clasamente si chiar o lista cu elemente pentru personalizare a personajelor.

Jocurile runner sunt fabuloase si sunt foarte distractive, insa trebuie sa le joci pe un display intact altfel te vei incurca. Iti recomandam sa cumperi un display telefon nou, daca cel vechi nu mai este bun.

Leave a Comment