Share Button

Care sunt cele mai exclusiviste pardoseli ?Inainte sa iti prezint doua dintre cele mai exclusiviste pardosele , vreau sa iti vorbesc despre www.epinvest.ro , un magazin specializat in comercializarea de apiratoare profesionale si multe alte utilaje si echipamente profesionale de cea mai buna calitate .

Rafinamentul , inovatia si design-ul de exceptie sunt cuvintele care definesc pe scurt noul concept de pardoseala de pe piata , pardoseala din piele naturala . Aceasta noua pardoseala , extrem de apreciata mai ales in radul clientilor cu dare de mana , este fabricata  numai diningrediente naturale ( piele , latex , uleiuri si agenti de tabacire ) .

Panoul de pardoseala , produsul finit , are un aspect impresionant , foarte elegant si este caracterizat printr-o foarte buna rezistenta la uzura . Utilizarea unei pardosele din piele acorda spatiilor interioare un plus de rafinament si o ambianta nemaintalnita .

Printre cele mai importante avantaje aduse locuintei tale de pardoseala din piele naturala se numara :

•    Se monteaza foarte usor si extrem de repede ;
•    Este foarte usor de intretinut ;
•    Este compatibila cu toate sistemele de incalzire montate in pardoseala ;
•    Realizeaza o izolare fonica foarte buna ;
•    Are un impact sonor foarte redus ;
•    Este non-alergica , anti-bacteriala si anti-statica ;
•    Si nu in ultimul rand , foarte placuta la atingere .

Placile de pardoseala de piele au o grosime de 10,5 mm si sunt formate din trei straturi , si anume : un strat superior de piele tratat pentru protectie PU ( 2,5 mm grosime ), un strat intermediar de HDF ( 6,8 mm grosime ) si un strat inferior din pluta ( de 1,2 mm grosime ).

Magazinele de profil pun la dispozitia clientilor o oferta foarte variata de pardoseli din piele , nici mai mult nici mai putin de 15 culori si modele spectaculoase . Acestea sunt : aligator , toro bordeaux , toro choco , bison oxyd , bison gold , bison silver , mamba sand , boa creme , boa black , boa exotic , boa oxyd , boa sand , boa silver , elefant choco si buffalo mocca .

Pardoseala de pluta este o alta inovatie in domeniu . Pluta este un material cu de-a dreptul spectaculos , unic  , 100% ecologic , ce  se extrage din scoarta stejarului de pluta . Gasit cu precadere in Portugalia , stejarul de pluta este un arbore mediteranean .

Procesul prin care este extrasa plusa se numeste exfoliere . Prima exfoliere se poate face numai cand arborele a implinit varsta de 25 de ani , iar dupa alti 8-9 se poate face o noua exfoliere . Trebuie sa precizez ca acest proces de exfoliere nu afecteaza cu nimic sanatatea arborelui .

Printre principalele beneficii ale pardoselii de pluta se numara :

•    Se instaleaza foarte simplu si foarte rapid  ;
•    Este un foarte  bun izolant termic ;
•    Este foarte usor de montat si intretinut ;
•    Se potriveste perfect cu toate sistemele de incalzire prin pardoseala existente pe piata ;
•    Este nepoluanta , anti-statica si anti-bacteriala ;
•    Si nu in ultimul rand , foarte placuta la atingere .

O placa de pardoseala din pluta are o grosime de 11 mm si este formata , ca si in cazul pardoselii din piele naturala , din trei straturi : stratul superior din pluta ( de 3 mm ) , stratul intermediar de HDF ( de 6,8 mm) si stratul inferior de pluta ( de 1,2 mm ) .

Oferta de pe piata cuprinde 20 de culori si modele care mai de care mai spectaculoase , si anume : fantezie , fantezie crem , fantezie alb , marea , mono masiv , mono masiv alb , mono masiv crem , mono negru , flamenco nou , flamenco nou crem , salsa , armonie , tigru , tigru crem , rombo cires , rombo mocca , fantezie rosu-crem , fantezie albastru , fantezie albastru-crem si rombo rosu .

Leave a Comment