Care sunt cele mai utile aplicatii?
optimizare seo
Share Button

Indiferent de activitatea pe care o desfasuram zilnic, la locul de munca sau in timpul liber, avem nevoie de aplicatii pentru a indeplinii diferite scopuri. In zilele de astazi numeroase aplicatii pentru smartphone au evoluat din ce in ce mai mult, atat in privita aspectului, cat si a functiilor. Astfel, anumite activitati chiar nu ar putea fi desfasurate fara diverse aplicatii.

In cazul in care ti-ai cumparat un nou smartphone si nu stii ce tipuri de aplicatii poti instala, in acest articol iti vom prezenta cele mai utile categorii, astfel incat sa iti poti folosi telefonul pentru a realiza diferite task-uri cu succes.

  1. Social media

Aplicatiile pentru social media ocupa prima pozitie in clasamentul descarcarilor din magazinele virtuale, atat Android, cat si iOS. In functie de preferintele tale, poti opta pentru cea care se potriveste perfect nevoilor pe care le ai.

Astfel, vei putea descarca cate o aplicatie pentru fiecare task, anume: Instagram (foto, video, Reels, story), Facebook (foto, video si story), TikTok (video) si SnapChat (story). Toate aplicatiile mentionate anterior prezinta functii de editare video si foto, astfel incat sa poti crea cel mai bun tip de continut media.

Daca te intrebi de ce sunt utile aceste aplicatii, noi iti sugeram sa le instalezi pentru a observa cateva functii interesante. Printre acestea se numara: accesul la magazinele virtuale, reclame, anunturi pentru locuri de munca si promotii. Totodata, vei putea fi la curent cu toate detaliile si stirile din tara ta, cat si international.

  • Health

Aplicatiile pentru sanatate sunt extrem de utile, indiferent daca practici un sport sau nu. Acestea sunt deseori utilizate impreuna cu un smartwatch, insa functioneaza perfect si fara acest accesoriu. Dezavantajul este ca, fara smartwatch, aplicatia nu va putea furniza toate informatiile despre tine.

Totusi, vei putea afla: numarul de pasi, numarul de km parcursi si timpul pentru a bea apa, precum si cantitatea de lichide care trebuie consumata intr-o singura zi.

In momentul in care vei conecta smartwatch-ul vei putea afla numarul de pasi (mers), numarul de pasi (alergat), tipurile de exercitii efectuate, traseurile parcurse, numarul de km, pulsul, tensiunea arteriala, precum si numarul de kcal arse. Acest tip de aplicatie este utila, in special daca esti o persoana care a inceput sa practice un sport.

  • GPS

GPS-urile sunt unele dintre cele mai descarcate aplicatii online. Fara acestea, drumetiile noastre ar arata cu totul diferit. Asadar, pentru a gasi cea mai buna aplicatie pentru GPS, tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti in magazinele virtuale de pe Android si iOS aplicatiile care au cel mai mare rating, precum si multe review-uri pozitive.

Indiferent de aplicatia pe care o vei alege, este bine de stiut ca majoritatea GPS-urilor pentru telefon, functioneaza in proportie de 90% in acelasi mod. O linie colorata va marca traseul de la start, pana la finish, iar vocea unui robot iti va indica directiile. In anumite cazuri linia care marcheaza traseul isi poate schimba culoarea, iar acest lucru inseamna: trafic ridicat (de cele mai multe ori marcat cu galben sau oranj) sau ambuteaj (marcat cu rosu).

  • Deezer (Android / iOS / Windows)

Deezer este disponibil gratuit, cu unele limitari impuse de ascultarea muzicii in mod aleatoriu si de prezenta unor bannere publicitare. Alternativ, pentru a profita din plin de functiile aplicatiei, te poti inscrie pentru un abonament la Deezer Premium + (9,99 € pe luna) sau Deezer Family (14,99 € pe luna + 6 profiluri).

Avantajele abonamentului sunt date si de posibilitatea de a descarca muzica pentru ascultare offline si posibilitatea de a o reda pe Chromecast.

Printre celelalte caracteristici principale, care o fac o aplicatie cu un potential bun, exista, fara indoiala, prezenta a numeroase liste de redare tematice, create de dezvoltatorii de aplicatii. Dorinta de a urmari succesul Spotify este clara, dar aplicatia Deezer, desi captivanta, mai are un drum lung de parcurs inainte de a depasi gigantul muzicii in flux.

In plus fata de aplicatia pentru dispozitive mobile Android, Windows Phone si iOS, Deezer poate fi utilizat prin browser web si prin client pentru Windows 10 si Mac.

Nu uita ca atunci cand folosesti aplicatii des pe telefon sa iti pui si folie de sticlaastfel incat sa ai ecranul foarte bine protejat. Este foarte important de mentionat faptul ca aplicatiile trebuie alese cu atentie astfel incat sa obtii rezultatele de care ai nevoie si sa iti atingi scopul. Exista atat de multe aplicatii pentru a asculta muzica pe smartphone-uri si nu este usor de ales.

Daca esti aici acum si citesti aceste randuri, presupun ca, inainte de a descarca aplicatii aleatorii pe smartphone-ul dvs., cautati sfaturi specifice. Care sunt cele mai bune aplicatii dedicate muzicii? Sunt gratuit sau trebuie sa platesc? Ce servicii ofera? Daca acestea sunt intrebarile pe care vi le puneti, sa stiti ca voi fi bucuros sa va raspund la toate intrebarile.

Leave a Comment