Cat de important este motocultorul in gospodarie?
Share Button

In cazul in care intentionezi sa te muti de la bloc la casa (in mediul rural), unde gospodaria este una mare, ai si o gradina in care intentionezi sa cultivi diferite produse agricole (legume, leguminoase, cereale), cu siguranta trebuie sa te asiguri de faptul ca alegi un motocultor potrivit.

Te intrebi care este importanta unui astfel de utilaj intr-o gospodarie? Dupa cum spuneam asadar, daca vrei sa cultivi tot felul de produse agricole, ai nevoie de un utilaj care sa iti simplifice munca.

Acum, daca alegi un motocultor potrivit, il poti folosi pentru a-ti pregati terenul in vederea cultivarii produselor agricole dorite. Poti sa ii atasezi utilajului un plug de arat de exemplu, si iti poti ara gradina.

Poti sa folosesti motocultorul si pentru a aduna fanul de pe terenul agricol de exemplu, atasandu-i o grebla pentru fan. Ai de-asemenea posibilitatea de a-i atasa utilajului o presa de balotat.

Cand intentionezi sa te apuci de semanat (cand este sezonul), poti alege sa-i atasezi motocultorului o semanatoare. Aceasta iti va fi de mare ajutor.

Intentionezi sa te ocupi de cultivarea cartofilor? Alege alaturi de motocultor, si o sapa pentru cartofi. Daca ai de gand sa plantezi pomi fructiferi, un alt accesoriu de care ai nevoie, este tocatorul pentru crengi.

Indiferent de ceea ce cultivi, ai nevoie de o solutie de transport pentru produsele tale agricole? Ce se potriveste in aceasta situatie mai bine decat o remorca agricola rabatabila? Alege de la Rabota o remorca, alaturi de motocultorul potrivit.

optimizare seo

Asadar, dupa cum se poate vedea, motocultorul este un utilaj de care poti avea foarte mare nevoie intr-o gospodarie, asa ca asigura-te ca faci alegerea cea mai potrivita.

Indreapta-ti atentia spre un motocultor pe benzina (chiar daca pe piata exista si astfel de utilaje care au motoare pe motorina). Un motocultor Rabota k7 75q de exemplu, se poate dovedi cea mai buna alegere pentru gospodaria ta.

Poti alege de Rabota si accesoriile de care ai nevoie, alaturi de acest echipament care are un motor pe benzina euro 5, si 7 CP. Un astfel de motocultor vine cu un filtru de aer imbunatatit, are carburatorul de gereratie noua, iar alaturi de motorul euro 5, acestea lucreaza foarte bine astfel incat pornirea echipamentului sa fie una usoara.

Un motocultor Rabota k7 75q este un echipament necesar pentru gospodaria ta, nu vibreaza in timpul utlizarii, are un consum redus de carburant, si are arderile curate.

Un criteriu foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere in momentul in care ai nevoie de un motocultor, este reprezentat de latimea de lucru a acestuia. Ei bine, in cazul unui motocultor Rabota k7 75q, latimea de lucru variaza intre 560 si 830 mm, iar frezele sale sunt degasabile si segmentabile.

Apoi, un alt criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont pentru a face cea mai potrivita alegere, este adancimea de lucru a utilajului. In ceea ce priveste acest motocultor pe care l-am prezentat anterior, adancimea sa de lucru este cuprinsa intre 150 mm si 300 mm.

Datorita acestei adancimi de lucru, un motocultor Rabota k7 75q poate fi folosit fara probleme atat pentru munca pe camp, cat si pentru munca in gradina.

Acestea sunt in mare parte cateva dintre cele mai importante motive datorita caruia ai nevoie de un motocultor in gospodarie. Ai avut ocazia de a descoperi si cateva informatii despre motocultorul Rabota k7 75q, care poate fi utilizat chiar si pentru suprafete care depasesc 8000 de metri patrati.

Un asemenea utilaj vine la un raport calitate – pret foarte atractiv, si nu este greu de intretinut; nici nu este nevoie sa ai cunostinte tehnice avansate pentru a-l utiliza si a-l intretine.

Leave a Comment