Ce aplicatii folosesc cel mai des antreprenorii din Romania?
Share Button

Ce aplicatii folosesc cel mai des antreprenorii din Romania?

Antreprenorii au o serie de aplicatii pe care le folosesc foarte des datorita multitudinii de avantaje pe care le ofera. Posesorii de telefoane mobile Samsung, dar si cei care au alte branduri de telefoane recomanda urmatoarele aplicatii.

TeamViewer

De cate ori v-ati gandit cat de bine ar fi sa accesati informatiile pe care le aveti pe computer de pe dispozitivul  mobil? Ei bine, cu TeamViewer o puteti face si de oriunde, atata timp cat aveti, desigur, o conexiune la Internet.

Desi trebuie sa avem versiunea platita pentru a accesa toate functiile sale, este perfecta nu doar pentru accesarea informatiilor de la distanta, ci si pentru transferul si partajarea fisierelor mari, copierea folderelor si gestionarea echipamentelor de la distanta.

WordPress

In zilele noastre este de neconceput sa incepi sau sa fii freelancer fara sa ai un site web sau un blog personal si, pentru asta, ce e mai bine decat sa ai WordPress? Aceasta aplicatie este un sistem de management al continutului (CMS) creat initial pentru site-urile si blogurile personale si de afaceri si cel mai utilizat in prezent, un avantaj foarte important.

WordPress este perfect pentru a crea publicatii personalizate in ceea ce priveste structura si designul, iar pentru aceasta pune la dispozitia utilizatorilor diferite „widget-uri” vizuale.

Nu numai ca este foarte usor de utilizat, instalat si personalizat, dar ne permite, de asemenea, sa sortam si sa clasificam continutul nostru web intr-un mod foarte intuitiv.

Si, desigur, desi suntem antreprenori si uneori nu acordam prea multa importanta detaliilor, traim in epoca imaginii, asa ca realizarea unui design atent cu detalii care sa dea o relatare buna a muncii noastre poate face diferenta.

CamScanner

Cu aceasta aplicatie va veti transforma telefonul mobil  sau tableta intr-un scaner de documente sau text. Include tot ce aveti nevoie pentru a le incarca in cloud si a le partaja prin e-mail cu oricine aveti nevoie.

Desi CamScanner este o aplicatie gratuita, trebuie sa va inregistrati pentru a profita de mai multe beneficii. In acelasi timp, versiunea sa platita este mult mai completa si include o recunoastere optica a caracterelor (OCR) care adauga multa valoare atunci cand cititi un text.

Pe langa faptul ca este compatibila cu Dropbox si Google Drive, va permite sa salvati textele in format PDF si JPEG, astfel incat acestea sa poata fi citite de pe orice dispozitiv.

Adaugati filigrane la text, invitati alti utilizatori sa faca editari, sa securizeze documente importante si sa profitati la maximum de optimizatorul inteligent al scanerului. Aveti grija insa la actualizare, deoarece este posibil sa nu puteti accesa unele documente mai tarziu.

Lightroom

Antreprenorii si profesionistii care doresc sa editeze imagini vor gasi in Lightroom suportul, nimic mai mult si nimic mai putin, decat Adobe Photoshop, ceea ce il face una dintre cele mai utile si interesante aplicatii in acest scop.

Are un mare numar de instrumente pentru corectarea imaginii si patruzeci de filtre si efecte total gratuite. Cu Lightroom puteti face un pas mai departe si nu doar sa editati imagini si fotografii de pe telefonul mobil sau celular, ci si de pe camera digitala. In acest fel, posibilitatile de editare cresc considerabil. Din moment ce nimeni nu este perfect, aceasta aplicatie mobila are si detractorii sai.

Desi este o aplicatie total gratuita, exista cei care critica mai presus de toate costurile utilizarii acesteia atunci cand o instaleaza pentru PC sau Mac. Un alt punct slab: utilizatorii nu sunt de acord cu privire la eficienta aplicatiei in sincronizarea fotografiilor cu cloud si pierd o imbunatatire a functiilor de focalizare.

Leave a Comment