Ce clienti au firmele de rent a car din Cluj?
Share Button

Orasul Cluj Napoca este dupa capitala Romaniei, cel mai bine dezvoltat oras al tarii. Aici s-au investit foarte multi bani in ultimii ani, iar acest lucru este cat se poate de vizibil.

Au aparut multe ansambluri rezidentiale in oras, au aparut multe firme pe piata, iar turismul s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani. Probabil si datorita festivalului Untold care se desfasoara in oras la inceputul lunii August, multi straini viziteaza orasul nu doar in aceasta perioada, ci pe tot parcursul anului.

Turistii care aleg sa petreaca in Cluj Napoca cateva zile, cu siguranta isi indrepata atentia spre firmele de inchirieri masini Cluj 2020. Exista persoane care au o situatie financiara foarte buna, si care atunci cand viziteaza orasul, isi indreapta atentia spre masini de lux de inchiriat, iar Rent And Drive are pentru astfel de clienti masini precum Audi A4 2014, BMW 520 XDRIVE 2015 si nu numai.

Exista turisti care viziteaza orasul, dar care nu au foarte multi bani alocati pentru serviciile rent a car. In acest caz, in mod evident isi vor alege de la Rent And Drive, masini ieftine de inchiriat, precum Seat Toledo 2015, Skoda Rapid 2019, Volkswagen Passat 2007, etc.

Nu doar turistii aleg sa inchirieze masini in Cluj Napoca insa. Dupa cum bine stim, exista in strainatate cateva milioane de cetateni romani. Multi dintre acestia sunt de loc din orasul din inima Ardealului, iar atunci cand se afla in concediu, prefera sa vina in Romania.

Cu siguranta, cei mai multi dintre acestia sosesc cu avionul, iar pentru zilele pe care le vor petrece in tara, vor inchiria masini de la companiile din oras.

Nu merita oboseala pentru cei care sosesc din tari precum Spania, Portugalia, Suedia, Norvegia, Danemarca, care sunt foarte departe de Romania. Cel mai probabil, cei care se intorc acasa in vacanta din aceste tari, vor calatori spre Romania cu avionul, iar cand vor ajunge in Cluj Napoca, vor cauta masini de inchiriat la cele mai avantajoase preturi.

Exista si multi oameni de afaceri care sosesc periodic in oras. Acestia deja cunosc companiile rent a car din oras, si de cele mai multe ori isi indreapta atentia spre Rent And Drive, de unde isi vor inchiria masini de lux, iar aici amintim de exemplu modele precum BMW 520 XDRIVE 2015 sau Audi A6 2014.

Exista de-asemenea locuitori ai Clujului, care isi indreapta atentia spre firme de inchirieri auto, atunci cand au nevoie de masina pentru cateva zile. De obicei, clujenii cauta masini de inchiriat atunci cand autoturismele personale sunt in service pentru tot felul de reparatii.

Clujul dupa cum va spuneam, este un oras care s-a dezvoltat foarte mult odata cu trecerea timpului, iar pe piata au aparut tot felul de companii. Unele dintre acestea isi indrepta atentia spre firmele de inchirieri auto, pentru a cauta cele mai avantajoase solutii pentru a inchiria masini pe termen lung.

Rent And Drive de exemplu, este o companie de inchirieri auto, care colaboreaza cu companii, si care inchiriaza masini pe termen mediu si lung acestor companii, care vor avea avantaje semnificative, dat fiind faptul ca vor inchiria pe termen lung.

Printre aceste avantaje amintim faptul ca firma rent a car, asigura asistenta tehnica 24/7 clientilor, le pot inlocui oricand autoturismul daca acestia doresc, sau pot incheia contractul in orice moment. Contractul poate fi de-asemenea reinoit daca firma care a inchiriat masinile este multumita de calitatea serviciilor.

Firma de rent a car, accepta modalitati de plata precum transferul bancar sau bani cash, si vine si cu alte avantaje, cum ar fi negocierea oretului pentru inchirierea masinilor pe termen lung, etc.

Leave a Comment