Ce faci pentru a preveni stricarea telefonului?
optimizare seo
Share Button

Telefoanele mobile din zilele noastre sunt mult mai performante decat telefoanele mobile de la inceputul anilor 2000.

Si fac aceasta comparatie pentru ca de pe atunci au inceput sa apara pe piata fel si fel de telefoane de la tot mai multe firme producatoare, unele mai reusite iar altele mai putin reusite, la fel cum este si acum cazul cu telefoanele mobile inteligente.

Daca in trecut telefoanele in ceea ce priveste partea de software nu erau atata de performante precum cele din zilele noastre, de fapt nici nu se poate face vreodata vreo comparatie pentru ca atunci telefoanele aveau instalat un simplu soft, un joc, un meniu foarte simplu si cateva sunete polifonice, pe cand telefoanele de acum sunt infinit mai performante in ceea ce priveste partea de software.

In ceea ce priveste partea de hardware, telefoanele inteligente din zilele noastre sunt mult mai sensibile deoarece au si ecranul mai mare, carcasele nu mai sunt asa calitative precum pe vremuri.

Atunci daca iti scapai telefonul pe jos nu prea aveai motive de ingrijorare pentru ca pornea fara nici o problema, in schimb acum daca ai scapat telefonul din mana ai sanse mari sa mergi cu el intr-un service telefoane.

Ei bine, in momentul in care iti achizitionezi un smartphone in primul rand trebuie sa iti cumperi un geam protector al ecranului pentru ca in cazul in care scapi telefonul din mana, acesta sa fie protejat, iar in cel mai rau caz se va sparge geamul protector, astfel ca display-ul sau touchscreen-ul vor fi ferite de crapaturi sau zgarieturi.

Un alt accesoriu pe care trebuie sa il cumperi neaparat in momentul in care ti-ai cumparat un telefon ar fi o husa protectoare, pentru ca de asemenea iti poate proteja telefonul atat in cazul unui impact cat si de depunerea prafului.

Este recomandat sa ai grija de telefon ca acesta sa nu intre in contact cu apa sau cu alte lichide. Se intampla foarte des astfel de accidente, mai ales vara cand mergem la strand si sarim in apa cu telefonul in buzunar, sau cand ne prinde ploaia pe undeva pe drum.

Nu este recomandat ca ecranul telefonului sa fie sters cu servetele umede sau cu vreo carpa umezita cu apa sau spirt sanitar. Nici servetelele umede nu sunt recomandate.

De asemenea, in cazul unei vacante la mare trebuie sa iti feresti telefonul pentru ca daca il tii pe plaja sunt foarte mari sanse ca difuzorul sau casca sa fie afectate de nisip.

Ei bine, dupa cum se vede, sunt cateva variante prin care fiecare dintre noi ne putem proteja telefonul astfel incat sa putem preveni anumite defectiuni, iar in acest fel vom scapa de anumite cheltuieli inutile.

Daca am avea fiecare grija de telefoanele noastre, cu siguranta cei de la service-uri ar avea mult mai putin de lucru, insa se intampla sa intervina si anumite probleme iar utilizatorul sa nu fie vinovat. De obicei aceste probleme sunt la sistemul de operare si la diferite aplicatii care ingreuneaza functionarea telefonului la parametrii optimi.

Leave a Comment