optimizare seo
Share Button

Telefoanele mobile au depasit foarte mult in ultimii ani reteaua de telefonie fixa. Incet, incet, tot mai multi abonati au trecut de la un telefon fix la unul mobil. Astazi cei mai multi dintre noi avem un telefon mobil care ne este indispensabil.

Ultimele generatii de smartphone-uri au devenit din ce in ce mai performante, dar totodata sunt mult mai sensibile la numeroase zgarieturi sau socuri puternice. De cele mai multe ori avem tendinta sa le manevram destul de atent, apoi sa le curatam cu multa grija si abia mai tarziu sa le protejam impotriva socurilor puternice.

Protejarea o putem face odata cu achizitionarea unei carcase sau huse Samsung. Pe piata exista numeroase huse de telefoane mobile care vin in culori si mai ales designuri diferite pentru absolut toate gusturile si mai ales pentru personalitatea fiecaruia dintre dumneavoastra.

Foarte multi dintre dumneavoastra alegeti husele in functie doar de aspect, bineinteles trebuind sa tineti cont foarte mult de protejarea smartphone-ului.

De obicei, carcasele fabricate din plastic sunt mult mai avantajoase. In primul rand, sunt extrem de usor de curatat. In al doilea rand, protejeaza extrem de bine telefonul de daune mari. In al treilea rand vin intr-o larga varietate de modele si extrem de important sunt destul de ieftine.

Bineinteles ca exista si dezavantaje. Plasticul din care sunt fabricate aceste carcase este extrem de dur, deci foarte rigid si totodata se crapa sau se zgarie foarte repede. Husele realizate sub forma de folii de silicon sunt foarte maleabile, usor de curatat si mai ales de intretinut, oferind avantajul unei senzatii fine la atingere.

Aceste folii de silicon au la randul lor numeroase dezavantaje. In primul rand, acestea sunt mult mai grele decat cele din plastic si totodata au un volum mult mai mare. In al doilea rand, nu ofera modele suficiente, in raport cu carcasele din plastic.

In al treilea rand nu ofera culori variate sau diverse modele personalizate, pierzandu-si in timp forma detinuta. Un alt tip de huse Samsung sunt cele realizate din poliuretan termoplastic.

Acestea au o foarte mare rezistenta la temperaturi extrem de mici. Magazingsm.ro ofera numeroase huse pentru telefoanele Samsung aceste avand preturi foarte avantajoase.

Totodata la magazingsm.ro se gasesc numeroase huse din piele ecologica care sunt foarte apreciate de utilizatorii de Samsung. Pielea ecologica exte practic o piele sintetica foarte asemanatoare cu cea naturala, fiind bineinteles biodegradabila.

Totusi aceasta piele ecologica se degradeaza extrem de usor fiind foarte afectata de factori biologici, cum ar fi microorganismele. Au totusi si cateva avantaje foarte mari. In primul rand, protectia acestora este extrem de buna si in al doilea rand se remarca prin eleganta si simplitate.

Sunt bineinteles si cateva dezavantaje: nu exista numeroase modele si culori si nu pot fi intretinute usor. Aceste huse din piele ecologica se gasesc in oferta magazingsm.ro la preturi avantajoase pentru clientii magazinului online. Husele pentru Samsung sunt extrem de bune, neputand spune ca un material este mai bun sau mai slab calitativ. Va trebui intr-un fel sau altul sa ne protejam modelul de Samsung.

Leave a Comment