Ce inseamna succesul pentru tine?

  • 0 Comments
Share Button

Succesul e relativ de la om la om. Pentru unii succesul inseamna bani, pentru altii inseamna liniste si normalitate. Adevarul e undeva la mijloc, deci cum poti afla ce inseamna succesul pentru tine?

Succesul nu are aceeasi definitie pentru toata lumea. Pentru cineva succesul poate exista numai daca e validat de ceilalti, dar asta nu e neaparat un lucru rau deoarece in anumite contexte, validarea altor oameni chiar poate consolida acest statut, iar succesul depinde 100% de acea confirmare.

Ceea ce noua ni se poate parea de succes poate sa nu fie perceput la fel chiar de omul care se afla in mijlocul evenimentelor.

,,Succesul este utilizarea la maximum a capacitatilor pe care le posezi.” Hilary Hinton

Ce inseamna pentru tine succesul?

Te-ai intrebat vreodata? Sau doar ti-ai spus ,,Vreau sa am succes?”

Pentru ca e foarte important sa stii care este definitia succesului pentru tine si care este domeniul in care vrei sa-l obtii.

Vrei sa fii fericit in viata personala?

Vrei sa fii multumit de implinirea profesionala?

Vrei sa ai rezultate cu dieta pe care o tii?

Vrei sa ai success la fitness?

Definirea clara a succesului te ajuta sa stabilesti o strategie, resursele de care ai nevoie, pentru a implinii ceea ce ti-ai propus.

Pentru fiecare dintre noi, obtinerea succesului intr-un anumit domeniu ne poate schimba viata. Insa ce vei face daca, la inceputul drumului tau sau chiar de-a lungul calatoriei tale, vei avea unele esecuri.

Cum vei privi aceste evenimente, ce vei invata din ele?

Deci daca nu iti pierzi entuziasmul si iti continui drumul, iti dezvolti aceasta abilitate, insemna ca ai succes. Si mai ales indrazneste. Actioneaza!

,,Succesul a fost intotdeauna un fiu al indraznelii”. François-Marie Arouet de Voltaire

Indrazneste acolo unde altii renunta! Da voie pasiunii, emotiilor sa creasca si sa se dezvolte in interiorul tau. Sa te sustina in ceea ce doresti sa obtii.

Succesul  tau  depinde doar de tine!

Am aceasta credinta solida ca, daca tu esti pe primul loc in viata ta, chiar poti fi considerat un om de succes. Pentru ca te valorizezi pe tine si iti umpli ceasca cu energie, sanatate, voie buna.

Nimeni altcineva nu este responsabil pentru succesul sau esecul tau. Stiu ca doare acest lucru, pentru ca uneori  esti tentat sa consideri  pe altcineva responsabil. Dar esti  doar tu.

Esti responsabil pentru ceea ce gandesti.

Esti  responsabil pentru ceea ce crezi.

Esti responsabil pentru ceea ce alegi sa se intample in viata ta (fie ca alegerea este constienta, fie inconstienta).

Esti  responsabil pentru ceea ce vorbesti.

Esti responsabil pentru ceea ce faci.

Esti responsabil pentru ceea ce ai.

Si esti responsabil pentru toate acestea nu numai acum, ci si in viitor. Nu exista secunda a vietii tale  in care sa nu fii responsabil pentru tine.

Invata zi de zi sa fii  responsabil pentru tine.

Invata zi de zi sa faci alegeri constiente, pentru a-ti creste gradul de responsabilitate fata de tine insuti.

Iar rezultatele sunt extraordinare, pentru ca dai la o parte cea mai mare piedica posibila in obtinerea succesului personal: tu.

Leave a Comment