Ce poti si ce nu poti face cand ai extensii microring par natural

Share Button

Ce poti si ce nu poti face cand ai extensii microring par naturalExista o lista de „ai voie” si o alta de „nu ai voie” in cazul in care te-ai gandit sa fii o frumoasa detinatoare de extensii microring par natural. Nu se putea sa fie totul atat de simplu. Dar nu e cazul sa te sperii. Lucrurile sunt simple pana la urma daca respecti cateva indicatii. Vom acoperi doar cateva dintre ele, de data aceasta.

Deci, iata-te fericita posesoare a unei extensii microring par natural. Dar pe langa schimbarea aceasta mareata, iti doresti si o schimbare de culoare. Este pe lista de „ai voie”. Poti continua sa-ti vopsesti radacinile, daca asta faceai pana acum sau poti sa vopsesti totul, incluzand extensiile daca vrei o astfel de schimbare.

Totusi ia aminte ca e vorba de doua tipuri de par, deci inainte de vopsire fa un test pe o suvita care sa includa si parul natural si extensia. Nu ti-ai dori ca dupa alegerea unei extensii microring par natural de culoare potrivita cu a ta sa intervi nepotrivit.

De asemenea, daca vrei sa schimbi culoarea parului si a frumoaselor tale extensii microring par natural si ai intentia de a le indeparta curand, ia in calcul posibilitatea asteptarii. Mai ales daca nu intentionezi sa atasezi alte extensii microring par natural.

Asta pentru ca, in portiunea de legatura, vopseaua nu va prinde la fel de bine ca in restul parului, ceea ce va duce la nuante diferite ce pot dauna aspectului general. Exista o alta varianta de a adauga culoare extensiilor tale. Daca preferi un stil ce combina mai multe culori si nuante, poti alege sa inlocuiesti cateva suvite din extensie cu altele. Apeleaza pentru aceasta la sfatul specialistilor.

Ingrijirea generala a unor extensii microring par natural te va preocupa maxim trei luni. In unele cazuri extensiile pot fi purtate mai mult, cu riscul de a dauna parului natural. Aceasta pentru ca parul natural creste, iar in functie de viteza de crestere, se pot forma mici noduri. Totodata, legaturile pot deveni vizibile odata cu inaintarea in lungime a parului propriu.

Tehnologia utilizata la extensii microring par natural permite o durata mai lunga a purtarii, dar aceasta depinde de factori precum ritmul de crestere al parului, modul de intretinere si apropierea legaturilor de scalp.

Nu exista contraindicatii in ce privesc activitatiile sportive si hobby-urile atunci cand ai extensii microring par natural. Totusi exista un regim ce poate contribui la longevitatea acestora. Daca preferi inotul ca si activitate sportiva sau de agrement, atunci piaptana parul si prinde-l in coada sau impletitura inainte de a intra in apa. Clorul din bazin provoaca incalcire, decolorare sau pierderea stralucirii, asa ca dupa sedinta de inot, spala parul cum o faci in mod normal. Acelasi lucru e indicat daca inoti in apa sarata.

Iti sunt permise si alte activitati sportive dar cu masuri de precautie. E vorba aici de activitati care presupun umiditate proprie sau din exterior. Si in acest caz e bine sa piepteni parul si sa-l prinzi in coada sau impletitura. Dupa activitatiile ce implica multa sudoare se recomanda spalarea imediata a parului si extensiilor.


Alte stiri actuale :

1. Cauzele caderii parului la femei
2. 5 greseli de ingrijire pe care le faci iarna
3. Părul uscat: soluţii naturale la îndemâna oricui
4. 7 Remedii BIO pentru toate problemele parului
5. PRIMA GAMA DE INGRIJIRE A PARULUI CU FILLOXANE, de la L’Oreal Paris

Leave a Comment