Ce trebuie sa faci daca ti se intrerupe conexiunea Wi-Fi?

Share Button


Faptul ca am ajuns cu totii sa fim dependenti de telefoane nu mai este pentru nimeni o noutate, astfel ca fiecare om detine cel putin un telefon mobil inteligent.

Fiecare isi doreste aiba un telefon mobil cat mai performant si de la o firma cat mai renumita insa nu toata lumea reuseste achizitionarea unui telefon de cea mai buna calitate.

Tinerii isi doresc un telefon cat mai performant pentru ca pe langa faptul ca vorbesc la telefon cu cei dragi, stim cu totii ca aplicatia Facebook este nelipsita de pe orice smartphone, astfel ca tinerii vor sa fie tot timpul conectati la aceasta retea de socializare.

Unii isi doresc sa aiba un telefon cat mai performant deoarece vor sa aiba cele mai interesante si noi jocuri aparute, in timp ce pentru altii conteaza foarte mult camera foto in momentul in care au un telefon mobil.

O persoana care este pasionata de fotografie, cu siguranta isi doreste sa isi cumpere un telefon mobil a carui camera foto sa aiba o rezolutie cat mai mare, astfel incat pozele sa fie foarte clare.

Si daca ne luam dupa acest aspect, cele mai bune telefoane in aceasta privinta sunt smartphone-urile produse de Sony. Pe langa camera foto care la orice model de telefon face poze incredibil de clare, aceste telefoane au caracteristici tehnice remarcabile.

Ei bine, chiar si asa, si telefoanele Sony pot sa intampine anumite dificultati in buna lor functionare, iar utilizatorul sa fie nemultumit de telefon. In momentul in care telefonul are probleme pe care tu nu le poti rezolva, cu siguranta trebuie sa apelezi la un service gsm care executa cele mai de calitate reparatii Sony pentru remedierea problemelor.

De exemplu sunt modele de telefoane Sony Xperia care au anumite probleme la conexiunea wi-fi. In caz ca telefonul tau se confrunta cu astfel de probleme, stii ce ai de facut?

In primul rand trebuie sa repornesti telefonul si sa dezactivezi functia wi-fi, iar la cateva secunde sa reactivezi aceasta functie. In cazul in care acest pas l-ai efectuat deja iar telefonul nu poate sa fie conectat la retea, atunci trebuie sa repornesti routerul. Sa nu uiti sa verifici daca acesta este certificat wi-fi. Din cauza faptului ca telefonul este certificat wi-fi, este posibil ca acesta sa nu comunice in mod corespunzator cu routerul.

Verifica daca routerul are acoperire in zona in care te afli. Trebuie sa verifici intensitatea semnalului wi-fi, iar daca aceasta este redusa trebuie sa te muti mai aproape de router. Trebuie sa te asiguri ca telefonul si routerul folosesc cele mai noi versiuni de software.

 

Ei bine, aceasta ar fi doar una din problemele cu care se confrunta telefoanele din gama Sony Xperia. De exemplu aceste telefoane au montata sticla peste touchscreen ceea ce face ca telefonul sa fie mult mai sensibil, sau se pot bloca in timp ce sunt deschise anumite aplicatii, insa stim cu totii ca nu doar telefoanele acestea au probleme ci majoritatea telefoanelor pentru ca smartphone-urile sunt foarte sensibile.

 

Oricum, in cazul in care iti doresti un telefon bun eu ti-as recomanda oricand un model Sony Xperia si sigur nu vei regreta alegerea facuta, ba mai mult, vei avea cele mai frumoase poze de pus pe Facebook.

Leave a Comment