Ce trebuie sa stii despre o masina de insurubat cu acumulator?

Ce trebuie sa stii despre o masina de insurubat cu acumulator?
Share Button

In momentul in care discutam despre masini de insurubat si gaurit, ne putem indrepta atentia in doua mari directii, si anume inspre masini cu fir, si spre astfel de unelte cu acumulator.

Despre masinile de insurubat si gaurit care au fir, se stie faptul ca sunt mai puternice decat cele fara fir, si sunt ideale pentru lucrul pe santier, pentru ca acolo se folosesc doar scule si unelte electrice profesionale de cea mai buna calitate, si de o putere foarte mare.

In cazul in care insa, ai nevoie de o astfel de unealta pe care sa o folosesti acasa, poti sa iti indrepti cu incredere atentia spre o masina de gaurit fara fir, cu acumulator.

Ei bine, este important de precizat faptul ca pe piata se gasesc o multime de firme care comercializeaza astfel de unelte electrice, insa tu va trebui sa iti alegi acea masina de insurubat si gaurit, care indeplineste toate cerintele unei unelte performante.

optimizare seo

Functionalitatea este o prima caracteristica de care va trebui sa tii cont in momentul in care iti vei dori o astfel de unealta. Puterea masinii de gaurit cu acumulator este totul, iar aici este important de precizat faptul ca majoritatea acestor unelte functioneaza la o tensiune de cel putin 14V, si sunt alimentate prin intermediul acumulatorilor Litiu-Ion.

In momentul in care o asemenea masina este incarcata complet, poate sa faca fata cu success oricarui tip de proiect complex, insa in cazul in care ai nevoie sa folosesti masina pentru un proiect standart, atunci nu ai nevoie de o forta prea mare. In cazul in care insa, ai de gand sa folosesti masina pentru un proiect mai solicitant, atunci o masina cu o forta de torsiune de cel putin 40 mm iti va fi suficienta.

Aceasta forta de torsiune este puterea utilizata pentru rotirea unui element in jurul unui ax, iar aceasta forta cu cat este mai mare, cu atat este masina mai buna.

Un alt amanunt important este acela ca in trecut, aceste masini care functionau cu fir, aveau nevoie de o cheie speciala pentru strangerea mandrinei, insa in prezent, masinile fara fir, folosesc o mandrina care nu are nevoie de unelte suplimentare pentru strangere. Aceste mandrine ale masinilor fara fir, pot sa fie stranse sau destranse simplu si usor, doar cu mana.

Este iarasi important de amintit faptul ca o masiana de gaurit fara fir, care functioneaza cu acumulator, vine la pachet cu cel putin un burghiu sau cu un suport pentru surubelnita, insa tu va trebui sa iti cumperi mai multe dimensiuni pentru burghie sau alte accesorii pentru masina de gaurit si insurubat.

Un alt criteriu foarte important de care va trebui sa tii cont in momentul in care vei cumpara o masina de insurubat si gaurit, este usurinta de folosire a acesteia.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante detalii pe care ar trebui sa le cunosti referitor la o masina de gaurit si insurubat cu acumulator, inainte de a cumpara unealta.

Leave a Comment