Cele mai bune locuri unde sa iti repari iPhone-ul in UK
Share Button

Majoritatea proprietarilor de smartphone-uri cunosc durerea care vine o data cu un telefon stricat – dureri de cap, lipsa comunicarii si nevoia urgenta de a-ti reactiva contul de Facebook. Pentru reparatii iPhone in Bucuresti, intra pe ServiceGsm.ro!

Fie ca ti-ai scapat accidental telefonul la club si i-ai spart ecranul sau l-ai lovit din greseala si ai pierdut butonul de volum, exista intotdeauna o sansa de scapare, chiar daca nu mai ai garantie.

Daca ti-ai stricat telefonul, exista o gramada de optiuni la dispozitia ta, cu mii de retaileri gata sa-ti sara in ajutor, cu doar un simplu click de mouse.

1. Apple Store.
Daca esti proprietarul unui smartphone de la Apple si ti s-a stricat iPhone-ul, poti aranja o intalnire cu un inginer depanator la Apple Store-ul local, pentru verificare si reparatii.
Tehnicianul de la Apple va lua in considerare perioada ramasa din garantie si cat de stricat este telefonul, urmand sa ti-l repare pentru o mica taxa.

2. IMend – reparatii in aceeasi zi.
IMend este cel mai mare serviciu de “call-out phone repair” din Marea Britanie. Poti contacta site-ul daca locuiesti acolo si acestia vor veni la domiciliul tau sa-ti repare telefonul.
Daca ti-ai stricat telefonul sau tableta, in locul bataii de cap de a te duce inapoi cu ele la magazin, depanatorii experimentati de la IMend vor veni la tine acasa sau la birou si iti vor repara device-ul la fata locului, in foarte scurt timp. In majoritatea cazurilor, tehnicienii vor veni in aceeasi zi.
Preturile sunt mult mai mici decat daca ati apela la Apple iar IMend ofera o garantie a manoperei pentru reparatii, de 12 luni.

3. Fone Doctors.
Acesti tehnicieni opereaza dupa politica “no-fix no-fee”, cu alte cuvinte daca nu reusesc sa-ti repare telefonul in timp util, nu vei fi taxat absolut deloc.
Reparatiile sunt insotite de o garantie a manoperei de cel putin 6 luni si au servicii din cele mai diverse, reparand pana si cele mai stricate telefoane, chiar si cele care au fost scapate in apa.

4. Timpson.
Daca preferi ca telefonul tau sa fie reparat la un retailer renumit, Timpson iti va repara telefonul pentru suma de 39.99 lire.
Tehnicienii de la Timpson se limiteaza totusi la reparatiile display-ului, dar aceste reparatii se pot face pentru toate modelele de iPhone, inclusiv pentru iPhone 6 Plus, Samsung S3 sau Samsung S4. Pentru a programa o reparatie, trebuie sa gasesti cel mai apropiat magazin si sa-ti introduci codul postal in tool-ul de contact.

5. iPatch.
Tot in Marea Britanie, daca locuiesti in Leeds, te poti baza pe cei de la iPatch. Acestia sunt unii dintre cei mai buni profesionisti-depanatori din aceasta tara, fiind angajati oficial de catre magazinele Morrison sa le repare device-urile mobile. Se ocupa doar de device-uri de la Apple si sunt printre cei mai buni.

In Marea Britanie, daca ti s-a stricat telefonul dar nu prezinta urme vizibile de loviri sau alte daune, cele mai bune solutii la care sa apelezi, sunt cele prezentate mai sus.

optimizare seo

Leave a Comment