Cele mai bune momente in care vei simti ajutorul oferit de un termostat

Cele mai bune momente in care vei simti ajutorul oferit de un termostat
Share Button

Sunt foarte multe persoane care aleg sa nu foloseasca un termostat pentru centrala deoarece nu inteleg de ce este acesta atat de important. Noi iti prezentam mai multe motive pentru care un termostat este o solutie ideala si care sunt cele mai bune momente in care vei aprecia ca te-ai gandit sa iti pui un termostat.

Concediile

Atunci cand esti plecat iarna in concediu sigur nu vrei sa iti mearga centrala la maximum pentru ca nu ar avea sens. Tu nu esti acasa, casa este goala, deci nu ai de ce sa faci 28 de grade in interior pentru ca nimeni nu va profita de acest confort. Utilizand termostatul Salus IT500 vei descoperi cat de usor este sa iti mentii temperatura optima in interior fara niciun fel de problema. Poti seta centrala la 14 grade de exemplu sau la 18 sau undeva intre, pentru ca nu vei dori nici sa se opreasca de tot. Daca ai plante in casa acestea vor ingheta in noptile geroase si exista riscul ca tevile sa aiba de suferi.

Esti plecat la munca toata ziua

Daca toata ziua esti plecat la serviciu si acasa nu ramane nimeni, este recomandat sa utilizezi centrala pe programul de mentinere. Nu are sens ca ea sa functioneze full pentru a produce o temperatura mare in interior, deoarece tu nu esti acolo sa te incalzesti. Poti seta foarte bine ca centrala sa porneasca cu jumatate de ora inainte de a te intoarce acasa si vei obtine cele mai bune rezultate astfel. Atunci cand ajungi ai in interior temperatura dorita iar consumul va fi cu mult diminuat.

Animalul de companie ramane acasa

Atunci cand animalul tau de companie ramane acasa, nu poti opri de tot centrala pentru ca si el, ca si tine va simti un mare disconfort daca este frig. Probabil ca daca ai un caine sau o pisica i-ai invatat deja cu temeperaturile confortabile pentru tine. Nu ii va deranja daca e cu cateva grade mai putin in interior, pentru ca de obicei temperaturile bune pentru oameni pe timpul iernii sunt putin peste cele optime pentru caini si pisici, deci poti da centrala mai mica insa te vei asigura ca le oferi tot confortul de care au nevoie, in timp ce tu economisesti. Poti lasa centrala la 16 grade de exemplu si poti fi sigur ca se vor simti bine. Sunt si pisici sau caini foarte pufosi care se simt bine inclusiv la 14 sau la 10 grade.

Cu ajutorul termostatelor vei descoperi imediat faptul ca poti economisi foarte mult pe termen lung, asigurandu-ti in acelasi timp tot confortul. Pentru posesorii de animale sau pentru cei care cresc plante in interior, termostatele sunt cea mai buna varianta pentru a mentine un mediu propice pentru ele. Sunt plante care mor la o anumita temperatura si pentru ele este necesar sa fie creat mediul ideal pentru a supravietui pe timpul iernii atunci cand sunt aduse in interior si tinute pana cand vine caldura din nou.

Leave a Comment