Cine are nevoie de un Samsung Galaxy Core Prime G360?
Share Button

Atunci cand o persoana are nevoie de un smartphone, poate alege un dispozitiv iPhone care vine cu sistemul de operare Android instalat, sau isi poate alege un telefon Android, iar aici optiunile sunt numeroase.

Cele mai multe persoane care prefera telefoanele Android, isi indreapta atentia spre dispozitivele Samsung. Acest brand este cel mai renumit de pe piata, si vine in intampinarea utilizatorilor, atat cu telefoane foarte performante (si scumpe), dar si cu telefoane midrange sau low cost.

Persoanele care au nevoie de un smartphone de ultima generatie, in mod evident isi vor indrepta atentia spre cele mai noi dispozitive din gama Galaxy S, sau spre cele din gama Galaxy Note.

Cei care au nevoie de un smartphone midrange de la Samsung, isi pot alege modele din gama Galaxy A (A 71, A80, etc.), dar si modele din gama Galaxy J.

Pentru cei care au nevoie de un smartphone low cost, o optiune interesanta o reprezinta telefoane precum Galaxy A10 sau A20. Exista si persoane care folosesc telefoanele strict pentru a comunica, iar dispozitivele Samsung Galaxy Core Prime G360 pot fi alegerea ideala pentru acestea.

Telefoanele Samsung Galaxy Core Prime G360 au aparut pe piata in anul 2014, iar printre cele mai importante specificatii ale sale amintim cei 8 GB spatiu de stocare, camera foto de 5 MP, 1 GB memorie RAM sau bateria de 2000 mAh.

Dupa cum se poate vedea, este un smartphone care nu dispune de specificatii tehnice care sa ii permita sa faca fata cerintelor utilizatorilor obisnuiti sa foloseasca diferite aplicatii.

Un astfel de smartphone este ideal pentru utilizatorii care folosesc telefonul in cele mai simple scopuri (pentru a efectua apeluri telefonice, pentru a receptiona sau a expedia mesaje scrise), dar si pentru cei care isi doresc sa caute unele informatii pe internet.

Pentru alte scopuri, si pentru instalarea altor aplicatii, cu siguranta utilizatorii vor trebui sa isi indrepte atentia spre dispozitive mai performante.

Revenind la Samsung Galaxy Core Prime G360, acest smartphone functioneaza si se comporta decent, atunci cand utilizatorii il folosesc in scopuri simple. Cand acestia insa il suprasolicita, dispozitivul poate intampina anumite probleme.

De exemplu, se poate bloca atunci cand ruleaza unele aplicatii. Pentru ca telefonul sa nu se mai confrunte pe viitor cu astfel de aplicatii, utilizatorii trebuie sa pastreze in telefon doar aplicatii pe care acesta le poate suporta.

Apoi, daca observa ca in timpul utilizarii unei aplicatii telefonul se blocheaza, ar fi indicat sa incerce actualizarea acesteia, sau sa o dezinstaleze daca problema persista.

Exista de-asemenea utilizatori care constata faptul ca dispozitivele lor Samsung Galaxy Core Prime G360 incep sa se descarce din ce in ce mai repede.

Acestia pot incerca diferite trucuri care sa ii ajute sa  isi pastreze telefoanele cat mai mult timp incarcate, pentru ca mai apoi sa opteze pentru cumpararea unui nou acumulator Samsung Galaxy Core Prime G360, daca problema nu este remediata prin utilizarea acelor trucuri.

Un nou acumulator poate fi achizitionat de la un magazin gsm. Acesta poate fi inlocuit personal de catre fiecare utilizator, pentru ca este detasabil. In cazul bateriilor care nu sunt detasabile in schimb, este necesara o vizita cu telefonul in service.

Asadar, dupa cum se poate vedea, Samsung este cel mai apreciat producator de pe piata atunci cand vine vorba de smartphone-uri, iar utilizatorii au o multime e optiuni pentru a-si alege un dispozitiv Samsung. Cei care aleg un model precum Galaxy Core Prime G360, pot folosi dispozitivul in cele mai simple scopuri posibile, iar daca au nevoie de instalarea mai multor aplicatii sau au alte asteptari de la telefon, pot alege un model mai nou si mai performant.

optimizare seo

Leave a Comment