Craciunul si decoratiunile - Cum sa decorati scara casei de Craciun
Share Button

Deoarece este un spatiu care, pe langa faptul ca este elegant si care ofera mult stil spatiilor, poate favoriza incredibil decorarea de Craciun. Ghirlandele sunt cele mai folosite accesorii la decorarea scarii casei de Craciun 2021 – 2022.

Puteti completa decorarea initiala cu un numar nesfarsit de accesorii- de la sfere, flori ale Craciunului, lumini LED, printre alte elemente pe care le puteti vedea mai jos. Noi recomandam sa cumperi brad de Craciun artificial de la BraziCraciun.net.

Cum decorezi scara casei in acest an? Scarile sunt unul dintre cele mai frumoase spatii care pot fi vazute de Craciun. Pentru asta aducem cateva propuneri pentru acest spatiu: foloseste ghirlandele, dar puteti decora de asemenea si treptele cu un covor personalizat sau ad-hoc cu motive de Craciun.


Chocolote bar (coltul de dulciuri) pentru Craciun 2021 – 2022

Cine nu a visat sa infiintezeze acasa un colt de “ciocolata”? Este, fara indoiala, unul dintre cele mai emblematice detalii ale decoratiunii de Craciun, este din ce in ce mai accesat decor in tarile sau orasele europene si este folosit foarte mult in Statele Unite.

Un “colt de ciocolata” pentru Craciun 2021 – 2022 poate fi amenajat zilnic intr-un spatiu al casei tale, fie in bucatarie, fie in living si se numeste asa, pentru ca este un colt al dulciurilor, atat de iubite de noi toti.

Brazi de Craciun decorati cu alb

Una dintre ideile despre Cum sa decorati casa de Craciun pe care intentionam sa o propunem in acest sezon de Craciun, este decorarea brazilor cu alb, deoarece acestia dau o nota foarte eleganta decorarii camerei in care se afla brazii. Poti adauga elemente decorative sub forma de globuri, stele sau chiar si fulgi de nea, in culoare alb. Bradul tau va parea nins, ceea ce te va duce imediat cu gandul la minunatul sezon al acestei sarbatori de iarna.

Bradul si culorile

Bradul are nevoie de o atingere delicata in ornamente si evita sa supraincarci cu multe culori. Incearca sa alegi de fiecare data culori care se imbina perfect, daca optiunea ta este de a adauga mai mult de o culoare decoratiunilor. Rosul se combina perfect cu verde, dar se potriveste de minune si cu alb. Alege sa folosesti elemente decorative de diferite dimensiuni si forme, dar pastreaza o limita a numarului acestora.

  • Panglici: Un brad traditional de Craciun arata exceptional de elegant datorita panglicilor in culoare aurie care stralucesc odata cu luminile.
  • Frumusete neutra: Un brad neutru, poate fi la fel de interesant ca si alternativele vibrante. Doar prin plasarea unei panglici tesute si ramuri inghetate de culoare alba, va puteti infuza bradul cu un confort indraznet, dar rustic.
  • Luminos: O paleta alba face diferenta in bradul de Craciun. Aspectul acoperit de zapada, cu ornamente si cadouri albe, plus o panglica tesuta natural si alte atingeri pamantesti.

Poti opta de asemenea pentru elemente de decor facute chiar de tine, ceva original ce iti va pune mintea la contributie, ceva ce nu gasesti in magazine si ceva care va face ca bradul tau sa arate fascinant!

Leave a Comment