Cum alegem cea mai buna baterie externa pentru telefon?

optimizare seo
Share Button

Daca doriti un pachet de baterii care ar putea dubla durata de viata a bateriei a doua dispozitive, ati avea nevoie de un pachet cu o capacitate de cel putin 13.660 mAh. De aceea atunci cand cumparati accesorii telefoane cum ar fi bateriile de telefoane cel mai bine este sa cereti sfatul vanzatorului.

Daca doriti sa aveti o viata cu 50% mai mare, ati avea nevoie de un dispozitiv cu cel putin o capacitate de 6.830 mAh. Daca v-ati gandit doar sa pastrati iPad-ul dvs. in timpul zborului cu baterie si ati dezactivat telefonul, atunci ati putea ramane cu un acumulator care are capacitatea de 11.560 mAh si iPad-ul sa-si dubleze viata.

In timp ce ambele modele de testare sunt potrivite pentru aceasta slujba, numai RAVPower foarte mari, cu 14.000 mAh, vor fi capabili sa alimenteze cu adevarat ambele dispozitive cu un impuls de 100% +.

La fel ca in orice alta aplicatie pentru baterii, exista un compromis intre dispozitivele cu capacitate ridicata si cele cu capacitate redusa, care se vede in greutatea dispozitivului. Bateriile de dimensiuni reduse ca un ruj pe care le-am mentionat si in alte articole ar putea avea doar 2 000 de mAh in ele, dar ele cantaresc doar cateva zeci de grame si pot usor aluneca in buzunar sau in geanta.

O baterie de 14.000 mAh care va poate mentine iPad-ul functionand intr-un zbor trans-continental? Acesta cantareste aproximativ doua kilograme si nu va fi foarte confortabila in buzunar.

Doar pentru distractie puteti testa si voi bateriile din pachetul masiv RAVPower pentru a vedea cate zile  puteti folosi telefonul inainte de a ramane complet fara baterie. In cea de-a opta zi a experimentului nostru nu l-am epuizat complet; in mod clar, pachetul ar fi depasit pentru folosirea ocazionala in calatorii daca dispozitivul dvs. unic este un smartphone.

In plus fata de calcularea capacitatii bateriei de care aveti nevoie, exista si problema incarcarii amperajului. Cu cat dispozitivul dvs. este mai mare si mai puternic, cu atat este mai important sa aveti amperajul adecvat pe porturile de incarcare USB.

Incarcarea porturilor de pe acumulatori, cum ar fi porturile de incarcare de pe pereti si computere, poate furniza energie electrica la doua rate de amperaj: 1A si 2.1A. Toate dispozitivele USB pot utiliza ambele porturi, dar daca un dispozitiv poate manipula numai 1A de putere, se va limita automat la 1A pe un port 2.1A si daca un dispozitiv 2.1A se afla pe un port 1A, se va incarca, de asemenea, mult mai lenta. Ambele dispozitive de testare au porturi de 1A si 2.1A.

Pentru o incarcare rapida, de exemplu o incarcare a telefonului peste noapte sau daca tocmai ati avut dispozitivul asezat in servieta conectat la acumulator, amperajul nu conteaza atat de mult. Da, dispozitivul 2.1A va incarca dispozitivul mai repede, dar daca nu il utilizati si nu depaseste dispozitivul, viteza incarcarii nu este asa de mare.

Tineti cont de toate aceste detalii in momentul in care va cumparati o baterie externa de telefon pentru a nu avea problem ulterioare in momentul in care vreti sa va incarcati telefonul cu o baterie externa.

Leave a Comment