Share Button

Cum-plasam-un-pariu-castigatorCompetitiile sportive sunt evenimentele care ne aduc de foarte multe ori impreuna, motivati fiind de sustinerea comuna a participantilor . Stadioanele si salile de sport sunt umplute de fani patimasi, gata sa incurajeze la unison echipele favorite, incarcand astfel sa le transmita energia pozitiva necesara castigarii competitiei.

Din dragostea pentru echipele favorite s-au nascut si pariurile sportive, ce reprezinta valoarea unei investitii facute pe baza unor criterii, in scopul divertismentului sau chiar al rotunjirii veniturilor. Este important sa stim pe ce ne bazam atunci cand facem pariuri sportive legate de echipele favorite. Primul pas este alegerea fie a unei agentii  obisnuite pentru pariuri, fie a unei platforme de pariuri sportive online, unde sa putem plasa pariul nostru pe baza unor cote rezonabile si  aflate cel mai aproape de adevar. 

Pariurile efectuate pe o platforma online, luand spre exemplu agentia online E-pariuri.ro, ne creaza oportunitatea de a ne incerca sansele de acasa, fara a fi nevoiti sa petrecem prea multa vreme in agentiile de pariuri, urmarind cotatiile sau noutatile. Daca am ales agentia in care vom juca biletul “norocos”, ne vom orienta catre alegerea competitiei. Pentru cei mai multi iubitori de pariuri sportive fotbalul reprezinta majoritar aria sportiva pe care mizeaza, poate si datorita faptului ca acesta este sportul cel mai urmarit si apreciat la acest moment in intrega lume.

O scurta documentare ulterioara alegerii competitiei este esentiala, astfel incat este indicat sa inspectam cotele de pariuri oferite de catre agentii. Cota este un indice al unei oferte, descrisa ca si corelatie intre castig si miza. Aceste cote exprima astfel cifra numeric proportionala cu valoarea castigului, in functie de miza atribuita pariului.

Pentru ca implica oarecare sume de bani este indicat sa petreceti ceva timp asupra competitiei pe care vreti sa mizati, astfel incat sa fiti la curent cu toate informatiile vitale: favoriti, statistici, cote ale altor case de pariuri si eventual, insa nu neaparat recomandat eventuale pareri ale pariorilor mai experimentati postate pe forumuri de profil.

Dupa ce ne-am facut o oarecare parere cu privire la echipele ce activeaza in competitie, dupa ce le-am verificat capacitatea de castig si abilitatile, putem trece la estimarea rezultatului si plasarea pariului propriu-zis, care are cateva ramificatii ce pot deveni dificile pentru o persoana ce ia pentru prima data contact cu acest gen de lucruri.

optimizare seo

Estimarea scorului unui meci face parte din cea mai simpla varianta de bilet ce poate fi jucata. Aceasta se exprima sub forma tabelara, cu cap de tabel ce contine urmatoarele variante: victoria echipei gazda, scorul egal (remiza) si victoria echipei ce joaca in deplasare.

Luand in calcul varianta cea mai simpla, cu echipa A fiind echipa gazda si echipa B fiind cea aflata in deplasare, putem bifa pe biletul nostru scorul cu care credeam ca partida dintre cele doua echipe se va incheia,  astfel: 1 – pentru a paria pe victoria echipei gazda, 2 pentru victoria echipei oaspete si x pentru un meci egal. Exista, bineinteles si variante combinate sau duble, ce pot oferi un plus de siguranta. Spre exemplu simbolul x2 va insemna fie victoria echipei oaspete, fie remiza, ceea ce poate suplimenta sansa de castig.

Alte tipuri de pariuri  constau in miza alocata presupunerii ca o echipa va marca sau nu in acel meci, fara a mentiona clar numarul de goluri, plasarea unui pariu pe echipa castigatoare, fara mentiunea scorului sau in a miza pe numele marcatorilor din partida pentru care s-a pariat.

Variantele de plasare ale unui pariu sunt multiple si difera de la agentie la agentie. Pentru un parior inrait este simplu de completat un bilet de pariuri, astfel incat acesta sa devina castigator. Variantele simple sau multiple, pentru meciuri in care echipele joaca cu sau fara handicap, precum si semnificatia cifrelor sunt practic floare la ureche.

Pentru cineva care ia contact pentru prima oara cu acest gen de lucruri, pasii pot deveni destul de inceti si obositori si tocmai de aceea este bine ca investitia facuta pentru astfel de activitati sa fie minima in primele stadii ale dezvoltarii abilitatilor de parior in devenire si eventual sa ceara cat mai multe informatii de la pariorii mai experimentati. . Pentru a putea paria corect si mai ales pentru a reusi sa scoatem din aceasta macar o parte din investitie, daca nu chiar sa o putem amortiza rapid, E-pariuri.ro poate fi solutia.

Aici poti gasi toate informatiile necesare completarii unui bilet de pariuri, indiferent daca esti un parior experimentat sau un novice in domeniu. Iar daca fotbalul nu este tocmai punctul tau forte, pe www.e-pariuri.ro se regasesc cele mai cunoscute competitii ale lumii: tenis, hochei, baschet, volei, rugby sau chiar baseball, astfel incat sa poti face din banuielile si intuitia ta cele mai norocoase si fructificabile pariuri.

Alte articole:
1. Câştigul anului la pariuri
2. Asta da LOVITURĂ LA PARIURI: câştig de 6,5 MILIOANE DE DOLARI
3. Blat cât casa în Bulgaria, într-un derby! Casele de pariuri au reacţionat! Cum s-a terminat totul
4. Republica Moldova e cotată mai bine decât România în topul caselor de pariuri de la Eurovision

Leave a Comment