Cum sa gasiti manichiurista potrivita?
Share Button

Atunci cand vine vorba despre imaginea lor, doamnele si domnisoarele fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a obtine o imagine ideala. Ei bine, aleg sa poarte tinutele potrivite in orice situatie, se coafeaza, poarta accesorii, insa manichiura este deosebit de importanta, fiind considerata cartea de vizita a unei doamne si a unei domnisoare.

Din acest motiv, este cat se poate de evident faptul ca majoritatea femeilor vor alege sa isi faca unghiile la un salon profesional, insa alegerea unui salon sau a unei manichiuriste cu siguranta nu este cea mai simpla sarcina.

Exista unele detalii foarte importante care necesita atentie atunci cand vine vorba despre alegerea unei manichiuriste, iar in continuare veti putea afla despre ce este vorba.

Indiferent daca v-ati mutat intr-un oras nou sau trebuie sa gasiti un nou salon de unghii, procesul este acelasi. Vreti sa gasiti un salon in care sa va simtiti confortabil, si sa fie totul in regula din punct de vedere sanitar.

In plus, trebuie sa selectati o manichiurista cu care sa aveti o buna potrivire, dat fiind faptul ca veti merge la salon odata sau de doua ori pe luna (in functie de ce alegeti, adica manichiura cu gel, acrilica, oja semi).

Veti cauta cel mai probabil o manichiurista cu care sa aveti subiecte de discutat, cu care sa aveti o potrivire si care sa va fie pe plac. Iata alte cateva sfaturi pentru alegerea unei manichiuriste.

Mergeti online si verificati daca exista niste saloane de manichiura sau manichiuriste locale. Vor fi mai multe in zona dvs. dintre care veti avea posibilitatea de a o alege pe cea care considerati ca este potrivita.

Inainte de a apela la serviciile acesteia, este deosebit de important sa va asigurati de faptul ca verificati orice recenzii care ar putea fi disponibile online cu privire la salonul de unghii. Accesati un motor de cautare si tastati numele salonului de manichiura sau al manichiuristei, urmat de „Recenzii”, ceea ce va va oferi informatii despre recenziile bune sau rele.

In mod evident, un salon de top si o manichiurista foarte buna vor avea doar recenzii pozitive din partea clientelor, deci va trebui sa luati in considerare acest lucru. Puteti afla informatii si despre ce produse se folosesc la salon, care sunt preturile, cum este ca si comportament manichiurista, etc.

Apoi, este important sa vizitati cateva saloane de unghii din zona dvs. Doriti sa intrati si sa nu stabiliti nicio intalnire. Scopul este sa vedeti cat de curat si ordonat este salonul respectiv. Daca toate manichiuristele au statii de lucru curate, fara aglomeratie sau podele murdare, este un bun indiciu ca ar fi cazul sa va indreptati atentia spre alte saloane.

In cazul in care intrati intr-un salon in care observati ca este curatenie ireprosabila, daca vedeti de-asemenea ca si punctul de lucru al manichiuristei arata ireprosabil, daca foloseste dezinfectant si daca dezinfecteaza instrumentele de lucru printre care si aceste mandrine si freze Marathon originale Savy, atunci este foarte probabil ca acela sa fie salonul pe care doriti sa il alegeti.

Daca pana aici totul este in regula, urmeaza cel mai probabil sa intrebati ce tip de manichiura va poate face manichiurista (oja semi, acrilica sau gel), si puteti de-asemenea sa intrebati ce considera ca vi se potriveste cel mai bine.

Cu aceasta ocazie, veti putea sa va faceti o parere despre ea si in ceea ce priveste teoria (aflati de ce va recomanda un anumit stil de manichiura).

Nu in ultimul rand, veti putea sa intrebati care sunt costurile pentru manichiura si manichiura + pedichiura daca va intereseaza sa aveti si pedichiura facuta la salon.

Leave a Comment