Cum sa lupti impotriva caderii parului?
Share Button

Cu siguranta, atat pentru femei cat si pentru barbati este o reala problema caderea parului, motiv datorita caruia vor urma tot felul de tratamente si de trucuri, care sa le vina in ajutor in aceasta lupta grea pe care o au de dus.

In ceea ce priveste femeile, acestora le poate cadea parul in primul rand datorita fixativelor folosite in exces, in momentul in care isi aranjau parul pentru a participa la un eveniment important, sau cand foloseau fixativul in viata de zi cu zi, doar datorita faptului ca vroiau ca imaginea lor sa fie una perfecta.

Placa de intins parul este deasemenea o alta posibila cauza a caderii parului in cazul femeilor, la fel ca si ondulatorul pentru par, pentru ca stim cu totii faptul ca acestea actioneaza la radacina firului de par, vor slabi foarte mult radacina firelor de par, iar acestea intr-o perioada de timp nu foarte indelungata, vor incepe sa cada.

Chiar si vopselele de par, sau substantele care decoloreaza parul pot sa fie cauze importante ale caderii parului, si cu siguranta femeile si-au decolorat si si-au vopsit de foarte multe ori parul odata cu trecerea timpului, asa ca nu trebuie sa le mire faptul ca acum le cade parul.

Ei bine, sunt insa situatii in care si barbatii se lupta cu astfel de probleme, si cu siguranta atat pentru o femeie cat si pentru un barbat, este o situatie foarte neplacuta aceea in care le cade parul, astfel ca vor cauta tratamente si solutii miraculoase, care sa le vina in ajutor.

Atat pentru femei, cat si pentru barbati, Parusan se poate dovedi a fi alegerea ideala in lupta impotriva caderii parului, datorita celor trei ingrediente principale pe care acest sampon le contine.

Cel mai cunoscut ingredient pe care il contine samponul pentru par Parusan, mai este cunoscut si sub denumirea de vitamina H. Biotina este foare eficienta datorita faptului ca amelioreaza si trateaza o multime de probleme, printre care si aceasta care este legata de caderea parului.

Deci, vitamina H, sau biotina, cum vrei sa ii spui, are scopul de a stimula cresterea parului si de a intarzia caderea acestuia.

Urmatorul ingredient folosit in prepararea acestui sampon ideal in lupta impotriva caderii parului, este L-arginina, care de fapt este un aminoacid, si care la fel ca si biotina se foloseste pentru a ameliora mai multe probleme printre care si caderea parului.

Vitamina E, este iarasi un ingredient foarte util in compozitia unui astfel de sampon, pentru ca principalul sau scop este acela de a reduce imatranirea corpului, iar tocmai din acest motiv se poate utiliza si impotriva caderii parului.

In momentul in care ai de gand sa urmezi un astfel de tratament, poti sa il utilizezi fie impreuna cu un alt sampon pe care il folosesti de obicei, fie il poti folosi singur, si cu siguranta nu ai nici un motiv de ingrijorare, deoarece acest produs nu are efecte secundare.

Cu siguranta, in urma efectuarii unui astfel de tratament, vei avea rezultatele mult dorite, iar parul tau nu va mai cadea, asa ca merita sa il incerci.

Leave a Comment