Share Button

Cum sa mentii un iPhone 4S la parametrii optimiiPhone 4S este un gadget care merita atentia oricarui pasionat de tehnologie, datorita specificatiilor lui tehnice de varf. Acest telefon poate fi reparat mai usor decat altele. De exemplu, un acumulator iPhone 4s Original se poate inlocui oricand si nu presupune o suma prea mare de bani.

Un acumulator iPhone 4s Original poate fi inlocuit chiar si de cineva care nu are experienta in domeniul reparatiilor executate la telefoanele mobile. Acest tip de componenta este recomandat pentru a  putea beneficia din plin de absolut toate optiunile extraordinare oferite de acest telefon.

Rezolutia de 960 x 640 de pixeli a afisajului LCD de tip Retina ofera o calitate foarte buna a imaginii afisate. Camera foto de 8 magapixeli poate face inregistrari video full-Hd de 1080p. Procesorul dual core A5 este completat de antena duala care asigura o receptie foarte buna a semnalului de telefonie in orice tara ar fi folosit telefonul. Serviciul de asistenta vocala Siri se dovedeste foarte util in multe situatii, dupa ce este configurat corespunzator.

Acest model se caracterizeaza printr-o rezistenta deosebita a panoului posterior si a ecranului sau. Astfel, zgarieturile pe care telefonul le poate suferi in viata de zi cu zi nu mai sunt o ingrijorare pentru utilizator. El rezista bine chiar si in cazul unor scapari accidentale pe suprafete dure.

Cum sa economisesti energie cu un iPhone 4S

Cei care au utilizat mult timp un iPhone 4S spun ca energia inmagazinata de baterie poate fi economisita destul de mult prin reducerea luminozitatii ecranului in special atunci cand el este folosit in reteaua de telefonie 3G.

Pe langa luminozitatea display-ului, serviciul de localizare, atunci cand este activat, este responsabil pentru consumul unei cantitati mari de energie din baterie. Daca ecranul telefonului ramane aprins prea mult timp, trebuie sa stii ca aceasta este inca o cauza a reducerii autonomiei bateriei.

Inchiderea automata a ecranului trebuie sa se faca dupa maxim un minut de la momentul in care acesta nu mai este folosit. Pentru extinderea autonomiei bateriei, utilizatorul poate face si setarile necesare din mediul telefonului sau.

iPhone 4S isi poate regla singur luminozitatea in anumite conditii, in special in situatiile in care luminozitatea mediului ambiant se schimba sau daca nivelul incarcarii bateriei scade simtitor. Numeroase aplicatii ruleaza in fundal, chiar si atunci cand tu nu le vezi si nu stii acest lucru.

El consuma atat traficul de internet, cat si energia bateriei. Unele sunt chiar inutile pentru tine, caci nu esti intotdeauna interesat, de exemplu, sa fii tinut la curent cu toate noutatile care apar in domeniul financiar. Unii operatori de telefonie mobila te vor taxa si pentru traficul suplimentar pe care il faci fara sa vrei.

Actualizarea unor aplicatii se face automat, insa poti dezactiva aceasta optiune din meniul telefonului tau mobil iPhone 4S. In schimb, poti alege ca doar unele dintre ele sa fie actualizate manual. E bine sa faci actualizarile de care ai nevoie doar atunci cand te conectezi la retelele de tip Wi-Fi.

Leave a Comment