Cum să redai părului frumusețea natural?
Share Button

Abuzul de produse de stylish, decolorarea frecventă a acestuia, folosirea produselor de îngrijire necorespunzătoare sunt doar câteva dintre cauzele care pot duce la un păr lipsit de vitalitate și volum, deteriorat, uscat.

De aceea, este nevoie de multă muncă și atenție pentru ca părul tău să își recapete frumusețea naturală. Din fericire, suntem aici pentru tine, cu o serie de recomandări, care să îți vină în ajutor.

Tratamente pentru păr

Dacă situația este una destul de gravă, atunci se recomandă folosirea unor tratamente speciale pentru păr. Printre cele mai bune produse de acest gen de pe piață sunt acele tratamente Alfaparf, recomandate de specialiști pentru calitatea lor deosebită.

Există chiar și un tratament pentru păr deteriorat Alfaparf Milano, care face adevărate minuni pentru o podoabă capilară deteriorată, cu fire de păr fragile și lipsite de strălucire și vitalitate. 

Părul are nevoie de îngrijire permanentă

Părul deteriorat are nevoie de îngrijire permanentă, în funcție de fiecare anotimp. Astfel, pe perioada verii, lasă-l să se usuce fără a mai folosi uscătorul de păr, iar în sezonul rece ai grijă să îl protejezi de frig.

De asemenea, o schimbare în dietă, în ideea de a consuma mai multe fructe și legume, pește sau carne slabă este chiar indicată. Nu uita să te și hidratezi așa cum trebuie, deoarece în acest fel și firul de păr va fi mult mai rezistent.

Îngrijirea părului

Înainte de a începe un tratament pentru repararea firului de păr deteriorat și uscat, mergi la coafor și tunde vârfurile.

Apoi, folosește un șampon special pentru păr uscat, un balsam bun, măști hidratante, tratamente speciale, seruri și tot ce mai este nevoie. Ar fi indicat să să utilizezi produse de la același brand, deoarece sunt complementare și îți pot oferi îngrijirea perfectă.

Recomandări de la specialiști

Specialiștii în domeniu sunt de părere că nu trebuie să exagerezi cu spălatul părului, pentru că nu faci decât să îl agresezi și mai mult. De două ori pe săptămână este chiar de ajuns. De asemenea, folosirea balsamului se dovedește în acest caz o necesitate, iar părul tău va deveni mult mai strălucitor, elastic, ușor de pieptănat.

Măcar o dată pe săptămână oferă-ți câteva clipe de răsfăț cu o mască hidratantă pentru păr, care îl va ajuta pe acesta să se regenereze mult mai ușor. Atenție însă, nu aplica pasca direct pe scalp, deoarece acesta se va irita mult mai ușor. Respectă întocmai instrucțiunile de utilizare, după care clătește cu atenție părul.

Nu renunța rapid!

Chiar dacă poate rezultatele nu se vor observa din prima săptămână, asta nu înseamnă că trebuie să te descurajezi și să renunți rapid! Din contră, perseverează, și vei vedea cum părul tău își recapătă frumusețea de odinioară.

Dacă în schimb lucrurile sunt chiar grave, mergi la un specialist pentru a vedea care sunt și recomandările lui în acest caz, dacă nu cumva este nevoie de un tratament mai complex. Nu-ți face griji, mai devreme sau mai târziu, părul tău va redeveni sănătos, plin de strălucire și volum!

Leave a Comment