iti izolezi locuinta atat fonic
Share Button

Cu siguranta si cei care vor sa isi construiasca o casa noua, dar si cei care deja au o casa construita, isi doresc sa se poata bucura de cat mai mult confort in casa pe care o detin.

Ei bine, un prim pas pentru acest lucru ar insemna o buna izolatie fonica a locuintei, dar si o izolatie termica foarte buna.

Pentru ca locuinta ta sa beneficieze atat de o buna izolatie termica, dar si de o buna izolatie fonica, primul aspect pe care trebuie sa il iei in calcul este faptul ca locuinta trebuie sa fie prevazuta cu usi si ferestre termopane.

Este foarte important de stiut faptul ca ferestrele si usile clasice, realizate din lemn pot sa permita aerului rece sa patrunda in interiorul locuintei, iar din acest motiv trebuiesc inlocuite cu geamuri si usi termopane.

Pe langa aceste usi si ferestre termopane, ideal ar fi sa optezi pentru casa ta si pentru acele rulouri exterioare, sau pentru jaluzele, cum mai sunt ele cunoscute, pentru ca acestea au o serie impresionanta de avantaje.

Daca ai geamurile prevazute cu aceste jaluzele, ei bine trebuie sa stii ca in primul rand acestea iti vor fi ferite de catre razele foarte puternice ale soarelui pe timpul verii. Deasemenea jaluzelele pot sa ofere si un rol antiefractie, motiv pentru care tot mai multe firme isi echipeaza ferestrele cu astfel de accesorii.

Un alt rol extrem de important al acestora este faptul ca iti permit sa iti reglezi nivelul de luminozitate din incapere, dar si acela ca izoleaza atat fonic dar si termic.

Deci, pentru a te bucura de un mai mare confort, va trebui ca geamurile si ferestrele casei tale sa fie termopane, dar si sa fie protejate de catre aceste jaluzele.

Un alt pas extrem de important este acela de a incepe sa iti izolezi locuinta. Vei putea incepe prin izolarea pardoselii, astfel ca pe sub parchet vei putea pune polistiren care stim cu totii cat de util este pentru izolatii.

Dupa ce termini de pus polistirenul sub parchet, si iti termini de montat parchetul, vei putea opta si pentru o izolatie a tavanului, iar pentru a izola tavanul poti sa utilizezi vata minerala sticlata, care este cel mai cautat produs pentru izolatia tavanelor sau a mansardelor ori a podurilor incaperilor.

Ei bine, dupa ce termini si aceasta izolatie de realizat, vei putea sa incepi sa izolezi si exteriorul casei, utilizand placile din polistitren dar si adezivul pentru polistiren.

Dupa ce vei termina de izolat si exteriorul casei, la scurt timp dupa aceea vei putea alege si o culoare decorativa pentru casa ta.

Deci, in mod evident, odata ce ti-ai efectuat toate tipurile de izolatii posibile, te vei putea bucura de un mai mare confort in locuinta ta, si trebuie sa stii ca vei putea sa faci si anumite economii, pentru ca in mod cert, preturile facturilor pentru consumul de energie vor fi mult mai mici.

Asadar, cu siguranta se merita sa iti izolezi locuinta atat fonic, cat mai ales termic pentru confortul tau.

optimizare seo

Leave a Comment