Cum să utilizezi uleiuri aromaterapie dōTERRA

  • 0 Comments
Share Button

Atmosfera din casă joacă un rol important. Într – o cameră plină cu uleiuri esențiale aromaterapie dōTERRA, domnește pacea și confortul. Nu există absolut niciun loc pentru emoții negative și nu există niciun sentiment de tensiune în aer. 

Locuitorii unei astfel de case sunt mai puțin susceptibili de a experimenta probleme de adormire, insomnie și alte tulburări de somn. Uleiurile esențiale dōTERRA sunt cel mai bine difuzate cu un difuzor arome.  

Cum îți poți ajuta corpul să se relaxeze la sfârșitul zilei? 

Odată ce uleiurile relaxante au fost selectate, este timpul să începeți să le utilizați, ținând cont de precauții și doze. Cel mai simplu și mai accesibil mod este cu palmele. Adăugați 1-2 picături din uleiul esențial aromaterapie dōTERRA în palma mâinii, și respiră aroma timp de 5-10 minute. Această metodă se mai numește și inhalare la rece. 

Cu toată ușurința implementării, efectul acesteia este pur și simplu uimitor. După 5 minute de terapie aromatică, vei avea impresia că ți-a căzut un munte de pe umeri, a apărut puterea, iar lumea este plină de culori. Uleiurile esențiale dōTERRA pot fi inhalate în orice moment al zilei sau al nopții.

Masaj relaxant

O soluție eficientă ar fi un masaj relaxant (spate, picioare, brațe) folosind uleiurile esențiale aromaterapie. Uleiul esențial aromaterapie dōTERRA pentru masaj se diluează cu ulei de bază (1-3 picături de ulei esențial la 1 linguriță de ulei de bază), apoi se aplică pe piele cu mișcări ușoare de mângâiere. În timpul masajului, poți reda și muzica preferată, ceea ce va crea un fundal discret. 

Durata masajului nu este strict reglementată, dar este de obicei de 45-60 de minute. O ceașcă de ceai de plante (din flori de tei, balsam de lămâie, mușețel) va întări efectul masajului. Încearcă să nu faci nimic după masaj, deoarece acesta poate anula complet efectul său relaxant. De asemenea, poți efectua un masaj local ca o versiune simplificată a unui masaj relaxant cuprinzător, al gâtului sau picioarelor, care va fi suficient atunci când ziua nu este atât de stresantă sau când trebuie doar să te relaxezi.

Apa cu ulei esenţial te relaxează 

Apa nu este doar o nevoie umană vitală, ci și o resursă energetică uriașă. Îndepărtează gândurile, ameliorează oboseala, ameliorează stresul și oferă un sentiment de siguranță. Dacă toate beneficiile apei sunt combinate cu puterea de vindecare a uleiurilor esențiale dōTERRA, vei obține o sursă puternică de recuperare și relaxare profundă.

 Un avantaj imens este disponibilitatea unei băi SPA, deoarece procedurile aromatice cu apă pot fi efectuate fără a părăsi casa. Apa de baie nu trebuie să fie caldă sau rece. Temperatura ideală este de 37-38 de grade. 

Înainte de a adăuga uleiuri esențiale aromaterapie dōTERRA în baie (8-10 picături), este necesar să le dizolvi într-un emulgator (sare de mare, smântână, lapte, miere). Este necesar un emulgator, astfel încât uleiurile esențiale să nu formeze o peliculă pe suprafața apei, ci să fie distribuite uniform. Durata băii este de 15-20 de minute. 

După baie, răsfață-te și cu o ceașcă de ceai aromat. Pentru somnul profund, va fi suficient să aplici 1-2 picături de ulei esențial de lavandă sau mușețel dōTERRA. Ceața parfumată emanată de difuzorul de arome, va proteja visele și va alunga insomnia.

optimizare seo

Leave a Comment