Cum se prezinta HTC One la a treia generatie?

Share Button

HTC One a devenit dupa trei generatii telefonul acela bun, frumos, rapid si caruia sa nu-i mai puteti reprosa nimic, iar reparatii Htc  ar astepta mult sa fie solicitate pentru vreo problema?

HTC One M9 predecesorul lui HTC One 10 a reprezentat un pas foarte bun spre un telefon rapid si simplu, pe care multi si l-au dorit. One M9 practic a corectat practic toate problemele pe care le intalneam de obicei la modelul anterior One M8. Camera foto de 4 MP a disparut de pe spatele telefonului, fiind inlocuita cu o camera de 20 MP.

Modulul foto a fost de asemenea protejat de o sticla din safir, care teoretic este de nezgariat. Vechea camera Ultrapixel de 4 MP a fost in sfarsit mutata pe partea din fata, unde este bineinteles o idee buna pentru relizarea de selfie-uri in absolut orice conditii de iluminare.

S-a pastrat carcasa telefonului din acelasi aluminiu  foarte bine prelucrat,  dar modelul HTC One M9 este putin mai rotunjit ceea ce face ca smartphone-ul sa fie de tinut mai usor in mana.

Ecranul acestui model a ramas in continuare de 5 inch, Full HD, fiind protejat de Gorilla Glass. In ceea cce priveste procesorul acesta a fost upgradat la noul Qualcomm Snapdragon, o varianta noua care are 8 nuclee.

HTC One M9 are practic 3 GB memorie de RAM, ceea ce duce la imbunatatirea semnificativa a telefonului si chiar la autonomia bateriei acestuia. Practic HTC One M9 are cateva caracteristici pe care nu le intalnim la predecesorul acestuia HTC One M8.

Dimensiunile nu sunt extrem de mari iar greutatea nu depaseste 150 de grame. Ecranul este Full HD avand 5 inch, platforma este Android cu HTC Sense. Procesorul este unul extrem de performant de tip Qualcomm Snapdragon octa-core, procesarea realizandu-se pe 64 biti. Memoria este una foarte mare, dispozitivul avand spatiu de stocare total de 32 GB, iar capacitatea disponibila fiind variabila.

Memoria RAM este de 3 GB. Slotul pentru card accepta carduri de memorie microSD pentru un spatiu de stocare suplimentar de pana la 128 GB.

Beneficiaza de o cartela Nano SIM, avand in acelasi timp senzori de lumina ambientala, de proximitate, senzor busola, senzor magnetic si totodata senzor Hub. Conectivitatea se relizeaza prin mufa audio stereo de 3.5 mm si Bluetooth 4.1 cu aptX sau WiFi.

Beneficiaza de HTC Connect pentru a putea reda media in flux wireless de la telefon la sisteme audio compatibile, cum ar fi difuzoarele portabile, sisteme de divertisment, televizoare, etc.  Portul micro-USB este 2.0 avand 5 pini. Sunetul telefonului HTC One M9 este unul BoomSound cu Dolby Audio.

Camerele foto sunt sunt in numar de doua, cea principala cu obiectiv de 20 MP si lentila de safir, care are senzor BSI si Auto-focus, inregistrarea video realizandu-se la 4K si cea secundara HTC Ultrapixel cu senzor BSI, avand o inregistrare video la 1080 pixeli.

Acumulatorul are capacitatea de 2840 mAh, timpul de convorbire fiind pana la 22 ore pentru 3G sau 25 ore pentru 2G. Ca si functii suplimentare modelul are HTC Themes, Sense TM Home, One Gallery, Photo Editor.

Leave a Comment